Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Akhisar Belediyespor'u 4-3 yenen Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Oyunda kaybetmek de var ama mücadeleyi 90 dakikaya taşıyıp, kazandık" dedi.

Özdilek, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Akhisar Belediyespor maçının çok zor geçeceğini bildiklerini ancak iyi bir oyun sergileyerek, haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Akhisar Belediyespor'un bulunduğu konum itibarıyla çok zor durumda olduğunu ancak kendilerinin de kazanmaları gerektiğini ifade eden Özdilek, ellerinden gelen mücadeleyi yaptıklarını ifade etti.

Özdilek, şöyle konuştu:

"Rakip takımın duran toplardan çok etkili olduğunu biliyorduk. Son haftalarda aldığı önemli puanlarla çıkışta olduğunu da bildiğimiz için müsabakaya hazırlıklıydık aslında. 1-0, 2-0, dan sonra maçı yakaladığımız pozisyonlarla maçı 3'e, 4'e götürebilirdik. Maç içinde bir çok şeyi yapamamaya başladık ve akabinde golü yedik. Tabii bu psikolojide oynamak da kolay değil, özellikle son haftalarda maç kazanamamanın verdiği baskı üzerimizdeydi ama oyunu bırakmadık. Murat'ın oyuna girişi oyunu biraz daha rakip alana yıkmamıza neden oldu. Çok çalışmamıza rağmen 3. golü doldur boşalt diye tabir edilen bir golü kalemizde bulduk. Bu bizim handikabımız. Bu yıl böyle gol çok yedik. Rakibin tek yaptığı şey uzun toplarla defansımızın arkasına sarkmaya çalıştı. Neticesinde izleyenler için seyir zevki yüksek bir maç oldu. Bu maçı kazanmak bizim için çok önemliydi."

Gelecek haftada kendi sahalarında oynayacaklarını hatırlatan Özdilek, ligi iyi bir yerde bitirmeleri için Orduspor maçını da kazanmaları gerektiğini, bu maçın kazanılması halinde de bir iki basamak yukarı çıkacaklarını belirtti.

-Taraftarın istifa çağrısı-

"Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Ama savunma anlamında bize yakışmayan goller yedik" diyen Özdilek, bu yıl oynadıkları maçlarda çok kolay ve basit goller yediklerini ancak son iki haftada buna dikkat edeceklerini bildirdi.

Bir gazetecinin bir grup taraftarın istifa çağrısında bulunduğu ile ilgili ne düşündüğü yönündeki sorusuna Özdilek, taraftarların tepkileriyle ilgili objektif olmaya çalıştığını ve çalışan, işini doğru yapan insanlara saygı duyulması gerektiğini söyledi.

Özdilek, "Tepki gösterilebilir. Bunlar olacaksa medeni bir bir şekilde olmalı. Bu hakarete varmamalı, hakarete vardığı zaman olayın rengi değişiyor ve bu da hoş olmuyor. Biz tepkilere en güzel cevabı sahada maç kazanarak, vermeye çalışıyoruz. Biz işimizi yapmaya çalışıyoruz. Medeni şekilde yapılan her türlü eleştiriye de açığız ama küfre gittiği zaman hoş olmuyor, bunu söyleyebilirim" diye konuştu.

Futbolun fair play tarafını biz Akhisar Belediyespor deplasmanında yaşadıklarını anımsatan Özdilek, burada da aynı tablo ile karşılaşacaklarını bildiklerini, iki takım taraftarının gösterilerinin alkışa değer olduğunu ifade etti.

Kırmızı beyazlı oyuncu Koray Arslan ise izleyici açısından seyir zevki yüksek bir maç oynadıklarını belirterek, galip geldikleri için çok mutlu olduğunu söyledi.

-Konuk takım cephesi-

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da yenildikleri için çok üzgün olduklarını ve çok zor durumda geldikleri deplasmandan en az bir puan ya da 3 puan ile dönmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade etti.

Hamzaoğlu, "İlk yarıda yediğimiz gol oyun planlarımızı bozdu fakat ikinci yarı her şeye rağmen beraberliği yakaladık. 2-0'dan sonra oyuncularım iyi mücadele ettiler. Daha sonra oyunda risk aldık ancak yine de galibiyeti yakalayamadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Önümüzde iki hafta var, mücadele devam ediyor. İnşallah o iki haftada ligde kalmamıza yetecek kadar puanı alacağız. Allah'ın izniyle bu ligde kalmak için gereken mücadele edeceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Medical Park Antalyaspor Akhisar Belediyespor Mehmet Özdilek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title