Haberler

Maçın Ardından

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, 2-1 kazandıkları Trabzonspor maçına ilişkin, çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi.

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, 2-1 kazandıkları Trabzonspor maçına ilişkin, çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi.

Prosinecki, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, iyi bir oyun sonucunda haklı galibiyete ulaşmanın sevincini yaşadıklarını vurguladı.

Galibiyeti taraftara armağan ettiğini belirten Prosinecki, şunları kaydetti:

"Zor maç olacağını biliyorduk. O yüzden çok iyi hazırlandık. Karşılaşmanın genelinde iyi mücadele ettik, topa hakim olmayı bildik. Son 10 dakika skoru koruma telaşıyla bocaladık. Maçın genelinde iyiydik. Trabzonspor son dönemde iyi sonuçlar alıyordu. Böyle bir rakibi yenmeyi başardık. Çok önemli 3 puan aldık. Bundan dolayı futbolcularımı tebrik ediyorum."

-Trabzonspor cephesi-

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise Kayserispor'u kutlayarak,

"Rakibimiz daha iyi mücadele ortaya koydu. Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi bu oyunu çok doğal karşılamak lazım. İlk devre iki takım da çok pozisyon üretemedi. İkinci devre Kayserispor daha net pozisyonlara girdi ve haklı galibiyet aldı. Bizim için önemli olan bu sezonu atlatmak. Hatalarımızdan ders alıp gelecek yıl güçlü bir Trabzonspor oluşturmak istiyoruz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Robert Prosinecki Kayserispor Trabzonspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title