Haberler

Maçın Ardından

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımın maçta girdiği pozisyonları değerlendiremediğini söyledi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımın maçta girdiği pozisyonları değerlendiremediğini söyledi.

Yanal, yaptığı açıklamada, Türkiye'de futbolda sonucun çok daha fazla ilgi çektiğini belirterek, takımının bugün sonuç alamadığını kaydetti.

Takımının oyunun belirli bölümlerinde oyunu kurtarma adına bir takım denemeler yaptığını ifade eden Yanal, şöyle konuştu:

"Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Kanat ortalarından ve karambolden gelen pozisyonlar vardı. Bunları gole çeviremedik. Oyuncularım her şeyi denedi. Trabzonspor golün dışında ceza sahamızın içine girmedi. Oyunu önde oynadık ancak beceri eksikti. Bu takım, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale gidecek. Eskişehirspor futbolun değerlerini sahaya yansıtan bir takım. Bu takım artık, kazanacak ve kazanmaya devam edecek. Oyuncularıma güveniyorum. Kupada finali oynadığımız taraftarımızla tekrar bütünleşeceğiz."

Yanal, bir gazetecinin "Kamara, neden 18 kişilik kadroda yoktu-" sorusu üzerine, "Kamara, 31 futbolcudan birisi. Zaman zaman formsuzluk yaşıyor. Dinlenmeye ihtiyacı var" dedi.

Bir gazetecinin "Maçta, taraftarların istifa sesleri yükseldi. Türkiye futbolunu tribünler mi yönlendiriyor-" sorusunu Yanal, "Bugün Türkiye Futbol Federasyonu'nun başarı üzerine kurduğu bir paylaşım var. Bu yüzden futbolun değerlerini ıskaladık. Futbol sadece sonuç oldu. Futbolun çok daha önemli değerlerinden ödün vermeyeceğim. Eskişehirspor'un 12 yıl karanlık bir noktası var. Bu takım, ligin en iyi futbol oynayan takımı. Kötü oynayıp kazandığımız maçlar da oldu. Her şey skor değil" diye yanıtladı.

Eskişehirsporlu futbolcu Necati Ateş ise Eskişehirspor'un bir bölünmüşlük yaşadığını, Ziraat Türkiye Kupası'nı alıp taraftarla takımın tekrar bütünleştireceklerini bildirdi.

Özgür Çek de Eskişehirspor'un iyi futbol oynayıp maçları kaybettiğini, takımın bu şansızlığı üzerinden atacağını vurguladı.

-Trabzonspor cephesi-

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da takımının, Eskişehirspor'a karşı çok iyi mücadele ettiğine değindi.

"İyi bir takım karşısında altın değerinde üç puan aldık" diyen Kafkas, şöyle devam etti:

"Özelikle taktiksel anlamda rakibin bazı oyuncularının hızlı çıkışlarını kontrol altına aldık. Hızlı hücumlar yaptık. Oyunun kontrolü bizdeydi. İkinci devre Eskişehirspor iyi oyun sergiledi. Çok iyi bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Gençlerbirliği maçını kazanıp yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz."

Trabzonsporlu futbolcu Adrian Mierzejewski ise bu maçta çok önemli galibiyet aldıklarını söyledi.

Mustafa Yumlu da Eskişehirspor'a karşı çok iyi savunma yapıp sahadan galibiyetle ayrıldıklarını hatırlattı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Tolunay Kafkas Türkiye Kupası Eskişehirspor Trabzonspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title