Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 30.haftasında sahasında Bursaspor'a 1-0 yenilen Medical Park Antalyaspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, "Bu oyunun karşılığı mağlubiyet olmamalıydı" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Bursaspor'a 1-0 yenilen Medical Park Antalyaspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, "Bu oyunun karşılığı mağlubiyet olmamalıydı" dedi.

Özdilek, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda buldukları gol pozisyonları değerlendiremediklerini belirtti.

Maçın genelinde daha üretken futbol oynadıklarını ifade eden Özdilek, "İki direkten dönen top ve onun dışında Diarra'nın ilk yarının sonunda karşı karşıya kaçırdığı pozisyon gol olsaydı gol ile devreyi kapatsak maç çok farklı olabilirdi" diye konuştu.

Rakibe tek bir pozisyon verdiklerini ve onu da Batalla'nın golle neticelendirdiğini anlatan Özdilek, şunları söyledi:

"Golden sonra tekrar yakaladığımız duran toptan bir pozisyon var ama beraberlik golünü bulamadık. Bu oyunun karşılığı mağlubiyet olmamalıydı. Futbolda bazen istediğiniz kadar bir şey yapmaya çalışın şansınız da sizin yanınızda olmalı. Bugün şansımız yanımızda değildi. Neticesinde rakibi tebrik ediyoruz. Biz de kaybettiğimiz için üzgünüz. En azından yukarı sıralardaki takımlarla bu birlikteliği lig sonuna kadar sürdürmek istiyorduk. Kaybedince bir adım geri düştük. Bunu çok net söyleyeyim. Bundan sonra kalan maçlarda alabildiğimiz puanları almak istiyoruz. Gerçekçi olmak gerekirse lig dördüncülüğü sıkıntıya girdi, bugün itibarıyla. Ligde kalan 4 maçta 12 puan var. Bu puanlardan alabildiğimizi almak için elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz."

Medical Park Antalyasporlu oyuncu Ali Tandoğan da iyi mücadele ettiklerini ancak çok şanssız bir gol yediklerini belirterek, maçı kazanan tarafın kendileri olmaları gerektiğini ifade etti.

-Bursaspor cephesi-

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da dün ve bugün oynanan maçların ligin üstündeki ve altındaki takımlar için önemli olduğunu, herkesin bu süreçte zihinsel ve fiziksel olarak yorulduğunu vurguladı.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikalık bölümünde Antalyaspor'un daha etkili olduğunu kaydeden Karaman, şöyle konuştu:

"Biz yenilseydik Antalyaspor yukarı sıralar için şans yakalayabilirdi veya biz yendiğimiz zaman üçüncülük şansımızı çoğaltabiliriz. Bu durum hem teknik adamları hem de oyuncuları zihinsel ve teknik açıdan yoran bir durum. Çünkü 90 dakikayı değerlendirdiğimde oyunsal ve futbol açısından özellikle takımım adına diyorum fazla bir aksiyon yok. Oyunun ilk 45 dakikalık bölümünde Antalyaspor, biraz daha kendi alanında kabul eden bizim hatalarımızı bekleyen ve arkada da boşluklar bulup, golü düşünen tarz bir tarz oyun sergiledi."

"Nitekim iki direkten dönen topları var biz de burada çok şanslıydık. İkinci yarıda Seslak'ın oyuna girmesi golü bize getirdi ve daha sonra bu skoru korumaya gittik" diyen Karaman, oyunun genelinde tatmin edici bir futbolun ortada olmadığını ancak aldıkları 3 puanın kendileri için son derece önemli olduğunu ifade etti.

Üst sıralardaki takımların maç kaybetmesinin kendilerini ligde farklı bir yere getirdiğine dikkati çeken Karaman, "Çok önemli bir galibiyet aldık, oyuncularımı tebrik ediyorum, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Gelecek hafta son haftalarda aldığı sonuçlarla ligin flaş takımı olan Akhisar'a konuk olacağız" dedi.

Antalyaspor'da bir dönem kendisinin de çalıştığını anımsatan Karaman, "Bana göre Şifo Mehmet son derece başarılı teknik adam. Çünkü meslektaş olarak zaman zaman birbirimizi desteklememiz gerekiyor. Maçtan sonra Antalyalı taraftarlara, oradaki arkadaşlarıma bazen empati bazen biraz güler yüz gerekli. Çünkü son derece başarılı bir teknik adam var. Bazen şanssız maç kaybedebiliyorsunuz" değerlendirmesinde bulundu.

Yeşil beyazlı takım oyuncusu Vederson ise çok önemli bir 3 puan aldıklarını ve ligde daha iyi bir konuma geldiklerini ifade ederek, gelecek hafta yapacakları Akhisar maçının çok zor geçeceğini bildiklerini, bu maça konsantre olacaklarını kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Medical Park Antalyaspor Mehmet Özdilek Bursaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title