Haberler

Maçın Ardından

Bursaspor Genel Menajeri Süha Sidal, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-1 kaybettikleri maçın devre arasında, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın, soyunma odası koridorlarında hakemlere tepki gösterdiğini iddia etti.

Bursaspor Genel Menajeri Süha Sidal, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-1 kaybettikleri maçın devre arasında, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın, soyunma odası koridorlarında hakemlere tepki gösterdiğini iddia etti.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sidal, Aziz Yıldırım'ın ilk yarının bitiminde soyunma odası koridorlarında hakemlere tepki gösterdiğini ileri sürdü. Sidal, şöyle konuştu:

"Sayın Aziz Yıldırım, hakemlere, 'Ben federasyon falan dinlemem, alayınızın cezasını ben vereceğim. Hakemliğinizi bitireceğim' dedi. Bu, bir iddia değildir. Hakemlerin yüzüne söylenmiştir. Temsilciyi görmedim ama o da duymuştur. Yarın bir gün göreceğiz, iddia mıdır gerçek midir- Ben gerçekleri söylüyorum."

Sidal, hakemlerin Aziz Yıldırım'ın sözlerinden etkilendiğini savunarak, şunları kaydetti:

"İkinci yarının başında yan hakem bayrağını çekerek golün iptalini istedi. Aziz Yıldırım'ın bu konuşmasından benim 16 yaşındaki sporcuma kadar herkes etkilendi. Sonuçta Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım konuşuyor ve doğal olarak sporcularım etkileniyor. Hakem de etkileniyor. Bu işlerin cezasını vermeyince, ödüllü bir şekilde kalınca hakem de etkileniyor. Fenerbahçe gibi güzide bir kulübümüzün başkanı bunu söylüyorsa Türk futbolu için kara bir gün yaşanmış demektir."

Bursasporlu futbolcu İbrahim Öztürk ise Aziz Yıldırım'ın, soyunma odası koridorlarına inerek bir şeyler söylediğini duymadığını dile getirerek, "Ben görmedim ama bire bir duyanlar olmuş. Ben görmedim de duymadım da. Olayın içinde değildim bu yüzden net bir şey diyemem" ifadesini kullandı.

Muhabir: Erkan Tiryaki / Ercan Doğan

Yayıncı: Murat Taydaş - İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Aziz Yıldırım Bursaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title