Haberler

Maçın Ardından

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1-0 yenildikleri Sivasspor maçına ilişkin, "İkinci yarı A2 takımından gelen 6 oyuncumuz vardı.'Bizimle ilgilenirseniz bu takıma çok iyi şeyler veririz' izlenimi verdiler" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1-0 yenildikleri Sivasspor maçına ilişkin, "İkinci yarı A2 takımından gelen 6 oyuncumuz vardı. 'Bizimle ilgilenirseniz bu takıma çok iyi şeyler veririz' izlenimi verdiler" dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oynamayan, sakatlıktan çıkan ve A2 takımından aldıkları oyuncuları denemeleri açısından karşılaşmanın faydalı geçtiğini söyledi.

İddiasız bir maç olmasına rağmen sahaya iyi sonuç almak için çıktıklarını belirten Karaman, "İkinci yarı A2 takımından gelen 6 oyuncumuz vardı. 'Bizimle ilgilenirseniz bu takıma çok iyi şeyler veririz' izlenimi verdiler. Önümüzdeki haftalarda bu genç oyuncular arasından aramıza katılacaklar olacak" diye konuştu.

-Sivasspor cephesi-

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise maçın başından sonuna kadar iyi oynayan tarafın kendileri olduğunu ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Çalımbay, kupada yarı finale yükselmeyi garantiledikleri için forma giymeyen veya az oynayan oyunculara bu maçta şans verdiğini ifade etti.

Sahadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Çalımbay,

"Maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun oynadık. Galibiyeti hak eden taraf bizdik. Ligde bu hafta Bursaspor ile bir maç daha oynayacağız. Bu karşılaşmadan da iyi sonuçla ayrılmak için çabalayacağız" diye konuştu.

-Sercan Yıldırım'dan sitem-

Bursaspor'un altyapısından yetişen ve maçtaki tek golü atan Sivasporlu Sercan Yıldırım da yeşil-beyazlı taraftarların kendisini ıslıklamasına tepki gösterdi. Maçta gol attığı için mutlu olduğunu belirten Sercan, şöyle konuştu:

"Bir sürü olumsuzluk oldu ama ben bunu gerçekleştirenlerin Bursaspor taraftarı olduğuna inanmıyorum. Burada şampiyonluk yaşadım, bunu hak etmedim. Sadece ben değil o şampiyon takımda yer alan ve başka takımlarda oynayan kim varsa bunu hak etmemiştir. Maçtan çıkarken taraftarların tepkisi oldu ancak ben onlara elimi açtım ve sahadan başım dik çıktım. Çünkü ben bu stattan hep başım dik çıktım. Her ne kadar tepki olsa da ben tepki gösterenlere hakkımı helal ediyorum."

Muhabir: Vedat Yücebaş / Halil İbrahim Avşar

Yayıncı: Murat Taydaş - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Kupası Hikmet Karaman Sivasspor Bursaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title