Haberler

Maçın Ardından

PTT 1.Lig'de sahasında Boluspor'u 1-0 yenen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli, "Geçen haftaki kötü futbolun ardından iyi bir galibiyet aldık" dedi.

PTT 1. Lig'de sahasında Boluspor'u 1-0 yenen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli, "Geçen haftaki kötü futbolun ardından iyi bir galibiyet aldık" dedi.

Denizli, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bazı maçların galibiyetten öte değer taşıdığını belirterek, "Bugün, öyle bir maç oynadık. Rakibimiz, tartışmasız ikinci yarının en iyi takımı. Rakibimizin de bizim de iyi pozisyonumuz vardı. Bu maçta, son 10 dakikada panik hali yaşadık. Böyle bir takıma karşı kazanmak çok fazla artıları olan bir durum" diye konuştu.

İkinci yarının en zor maçlarından birini geride bıraktıklarına değinen Denizli, "Geçen haftaki kötü futbolun ardından iyi bir galibiyet aldık. Yeni, eski, tecrübeli ve genç oyunculardan karışık bir takımla mücadele ediyoruz. Bu açıdan, galibiyet takım için iyi bir kazanım oldu" ifadelerini kullandı.

Denizli, bu tür maçların altı puan değeri taşıdığına dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Bugün skoru koruma içgüdüsünü yaşadık. Dışarıdan müdahale edemiyoruz. Oyun disiplini, doğru yerde doğru işi yapmak. Bugün bunu yaptığımızı düşünüyorum. İki puanlık ortalamanın bu ligde yeter olduğunu biliyoruz. Amacımız bunu daha da yukarı taşımak. Bu ortalamayı tutturmuş bulunuyoruz. Hedefimizin gerisinde değiliz. Bu sezon bir anormallik var. Takımlar arasında kopma olurdu. Boluspor yenilmesine rağmen yarışın içinde. Çok enteresan bir durum. Bu enteresanlık içerisinde bu ligi değerlendireceğiz. Ligin boyu kısalırken bizim boyumuzun uzaması lazım."

-Boluspor cephesi-

Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin ise Spor Toto Süper Lig'e çıkma yolunda en büyük yatırımı yapan rakibe karşı oynadıklarını belirterek, "Çok kolay değil. Yenilmiş olmak, son derece üzüntü verici. Hedefimizi ilk iki arasında olma şeklinde belirledik. İlk iki hedefi için kalan maçlarda yenilmememiz gerekiyor"dedi.

Maçtaki tek olumsuz şeyin gol yemeleri olduğunu ifade eden Çetin,

"Oyuncularımızın ortaya koyduğu mücadeleden son derece memnunum. İki hafta arka arkaya yenilmek iyi olmadı. Bunu telafi edecek olan oyuncular. Kaybettiğimizin üç puanın dışında her şeyden memnunum" diye konuştu.

Oyunsal anlamda sıkıntılarının bulunmadığını dile getiren Çetin,

"Kaybettiğimiz maçlar anlık hata ve konsantrasyon kaybı. Bulunduğumuz nokta sıkıntılı bir nokta. İlk altı arasında olmak konusunda endişe taşımıyorum. İlk iki için uzak görünsek de bunun mücadelesini vereceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Halil İbrahim Avşar

Yayıncı: Erdem Gültekin - RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Denizli Oğuz Çetin Boluspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title