Haberler

Maçın Ardından

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, 2-0 kazandıkları Manisaspor maçına ilişkin, "Alınan 3 puan, hem aşağıdan uzaklaşmak hem de yukarıya doğru çıkmak için önemli" dedi.

Kaya, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Manisaspor maçına teknik, taktik ve mental olarak çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

Takımının, kadroya eklenen yeni futbolcularla maçın ilk dakikasından itibaren kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yaptığını dile getiren Kaya, lidere karşı alınan 3 puanın kendilerini asla şımartmaması gerektiğine dikkati çekti.

İlk kez gece maçına çıktıklarını anımsatan Kaya, "Alınan 3 puan, hem aşağıdan uzaklaşmak hem de yukarıya biraz daha yaklaşmak için önemli. İlerleyen haftalarda kazanmaya endeksli bir Şanlıurfaspor'u herkes izleyecek. Biraz daha sabırlı olmalıyız" diye konuştu.

-Manisaspor cephesi-

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer ise geçen haftaki Kartalspor maçındaki beraberliğinin ardından, Şanlıurfa'ya 3 puan umuduyla geldiklerini ancak kötü futbolu devam ettirdiklerini söyledi.

Bir an önce toparlanmaları gerektiğine işaret eden Erginer, "Geçen haftaki maçın ardından biraz toparlanacağımızı düşünüyorduk fakat bugün de maalesef iyi oynamadık. Kötü futbolu devam ettirdik. Bu maç bizim için ciddi bir uyarı oldu. Günlük başarılar peşinde değiliz. Bizim için ligi nerede bitirdiğimiz önemli" ifadesini kullandı.

Muhabir: Müslüm Etgü / Eşber Ayaydın / Ahmet Caner Baysal / Halil İbrahim Avşar

Yayıncı: Murat Taydaş - ŞANLIURFA

Kaynak: AA / Yerel

Şanlıurfaspor Reha Erginer Manisaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title