Haberler

Maçın Ardından

"Bize çok gerekli olan bir 3 puan aldık" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki,

"Bize çok gerekli olan bir 3 puan aldık" dedi.

Prosinecki, 1-0 kazandıkları Kasımpaşa maçından sonra katıldığı basın toplantısında, 4 hafta aranın ardından galip geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Galibiyeti taraftarlara armağan ettiklerini ifade eden Prosinecki, "Bize çok gerekli olan bir 3 puan aldık. Son dönemde gerçekten iyi futbol oynuyorduk. Fenerbahçe ve Trabzonspor beraberliklerinin ardından bugün almış olduğumuz galibiyet çok güzel oldu. Artık bizim için daha kolay olacak diye düşünüyorum. Bu bir eşikti ve bunu atladık. Bundan sonra önümüze daha güvenle ve daha rahat bakacağız. Ligin ilk devresinin bitmesine 1 maç kaldı. O maçı da en iyi şekilde bitirerek devreyi kapatmak istiyoruz. Ardından ligin ikinci yarısında taraftarlarımıza daha iyi bir Kayserispor izlettirmek için çalışmalara başlayacağız" diye konuştu.

Takım kaptanı Eren Güngör ise 90 dakika boyunca iyi mücadele ettiklerini belirterek, haklı bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

Futbolcu Okay Yokuşlu da takım olarak ligin alt sıralarından kurtulma adına önemli bir 3 puan almanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

-Kasımpaşa cephesi-

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze ise Kayserispor'u galibiyetten dolayı tebrik ederek, "Bizim adımıza kötü bir maç oldu. Ziraat Türkiye Kupası maçından dolayı yorgunduk. Kupa maçı bizi çok etkiledi. Çok hareketli bir maç olmadı, fazla pozisyona giremedik ve maçı kaybettik" diye konuştu.

Futbolcu Adem Büyük de Kayseri'den puan alamadan dönmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Muhabir: Mustafa Önal / Buğra Ersavaş

Yayıncı: Tarkan Demir - KAYSERİ

Kaynak: AA / Spor

Robert Prosinecki Kayserispor Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title