Haberler

Maçın Ardından

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 3-2 yenildikleri Manisaspor maçına ilişkin, "Çok üzgünüz, çok talihsiz bir maç oynadık" dedi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 3-2 yenildikleri Manisaspor maçına ilişkin, "Çok üzgünüz, çok talihsiz bir maç oynadık" dedi.

Özköylü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın başında 10 kişi kalmalarının oyun planlarını bozduğunu söyledi. Özköylü, "Çok üzgünüz, çok talihsiz bir maç oynadık. Maalesef tam oyuna ısınmaya başladığımız dakikalarda kırmızı kart sonucu 10 kişi kaldık ve penaltıdan gol yedik. Hem 10 kişi kalıyorsunuz hem 1-0 geriye düşüyorsunuz. Yani yaşanabilecek en kötü senaryoyu yaşadık. Ama oyuncularımın genel performansından memnunum. Uzun süre 1 kişi eksik oynamamıza rağmen oyuncularım çok yürekli bir şekilde mücadele etti. Biz bugün maçı kaybettik ama çok şey kazandık" diye konuştu.

Bu yenilginin kendilerini Süper Lig hedefinden asla saptırmayacağını vurgulayan Özköylü, şunları kaydetti:

"Buradan açık ve net bir şekilde söylüyorum. Kim ne yaparsa yapsın, kim bizimle uğraşırsa uğraşsın, kim ne düşünürse düşünsün Erciyesspor bu sene Allah'ın izniyle Süper Lig'e çıkacak. Bunu da kimse engelleyemeyecek. Şu bir gerçek ki Kayseri Erciyesspor bu ligin en iyi futbol oynayan takımı ve ligin lideri. Bu liderliğimizi koruyarak sezon sonu mutlu sona ulaşacağız. Birileri bunu istemese de bunu suratlarına tokat gibi vuracağız, ağızlarına tıkayacağız ve yedireceğiz."

Futbolcu Veysel Aksu ise çok iyi mücadele etmelerine rağmen taraftarları önünde mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi.

Futbolcu Emre Öztürk de maçta 10 kişi kalmalarının sonucu etkilediğini belirterek, haftaya oynayacakları Şanlıurfaspor maçını kazanarak, bu mağlubiyeti telafi etmeye çalışacaklarını ifade etti.

-Manisaspor cephesi-

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer ise haklı bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Karşılaşma boyunca iyi mücadele ettik. Çok pozisyona girdik. Çok önemli bir galibiyet aldık. Çok mutluyuz. Ligin ikinci yarısına daha umutlu bakıyoruz" dedi.

Futbolcu Bekir Yılmaz de geçen hafta sahalarında aldıkları Torku Konyaspor mağlubiyetini bu galibiyetle telafi ettiklerini söyledi.

Karşılaşmada iki gol atan Murat Gürbüzerol ise galibiyeti taraftarlarına armağan ettiklerini kaydetti.

Muhabir: Mustafa Önal / Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Yayıncı: Murat Taydaş - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Kayseri Erciyesspor Osman Özköylü Manisaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title