Haberler

Maçın Ardından

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 3-0 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçına ilişkin olarak, "Oyuncularıma teşekkür ediyorum."

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 3-0 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçına ilişkin olarak, "Oyuncularıma teşekkür ediyorum. İyi maç oynadılar. Pozisyon vermeden net bir galibiyetle bu maçı bitirdik" dedi.

Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, devre sonunda ligi güzel bir yerde bitirmek için kendileri açısından çok önemli 6 maçlık serinin ilk maçı olan Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında iyi futbol oynadıklarını ve sahadan farklı bir skorla galip ayrılmayı bildiklerini söyledi.

Mersin İdmanyurdu maçında alınan galibiyetin kendisini bundan sonraki maçlar için umutlandırdığını dile getiren Sağlam, "Bir üzüntümü dile getirmek istiyorum. Maça gelen taraftarlarımıza teşekkür ederken, 'niye bu kadar boş tribünlere oynuyoruz' açıkçası bunu hepimizin düşünmesi lazım. Eğer ligde iddialı duruma geleceksek, bu olumsuzluğu ortadan kaldırmamız lazım. Geçmişte çok şanssız puanlar kaybettik, ama bu kayıpları telafi edecek fikstüre sahibiz" diye konuştu.

Sağlam, Mersin İdmanyurdu ile puan kaybına tahammüllerinin olmadığı bir maç oynadıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Oyuncularıma teşekkür ediyorum. İyi maç oynadılar. Pozisyon vermeden net bir galibiyetle bu maçı bitirdik. İştahla oynadık, pozisyonlar bulduk ve sonuçta güzel bir galibiyet aldık. Stada gelip bizi coşkuyla destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederken, bundan önceki dönemde maça gelip bugün burada olmayan taraftarlarımızın da önümüzdeki haftadan itibaren bizi desteklemek için stada geleceklerine inanıyorum. Biz onlarla varız. Onların coşkusuyla daha iştahlı futbol oynuyoruz."

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalındaki çatışmada şehit olan 5 askerin şehit haberini maç öncesi aldıklarını vurgulayan Tuncay, "Belki bize, 'bu sizin işiniz değil, çıkın sahaya maçınızı oynayın' denilebilir, ama bu tür durumlar bizi de üzüyor. Artık kan dökülmesini istemiyoruz. Ülkemizde dostluğun, kardeşliğin, beraberliğin daha fazla olmasını istiyoruz" dedi.

Serdar Aziz ise Mersin İdmanyurdu karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirerek, "Ligde bize yakışmayan yerdeyiz. Bunu en kısa sürede aşacağımızı düşünüyorum. İyi oynadık, rakibe pozisyon vermedik, 3-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık" diye konuştu.

-Mersin İdmanyurdu cephesi-

Mersin İdmanyurdu Yardımcı Antrenörü İsmet Savcılıoğlu da bugün sahaya istedikleri oyunu yansıtamadıklarını bildirdi.

Nurullah Sağlam'ın maçın 67. dakikasında hakem tarafından tribünlere gönderilmesi nedeniyle, basın toplantısına katılan Savcılıoğlu, "İlk yarının sonlarına doğru yediğimiz golle devreye 1-0 yenik durumda girdik. İkinci yarı dengeyi sağladık, ama penaltı sonrası oyundan koptuk. İstediğimiz futbolu oynayamadık. Bursaspor'u tebrik ediyorum" dedi.

Muhabir: Vedat Yücebaş / Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: Erdem Gültekin - BURSA

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Nurullah Sağlam Ertuğrul Sağlam Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title