Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Mersin İdmanyurdu'nda, Teknik Direktör Nurullah Sağlam, "Belki kendi mantalitemizle oynadığımızı söyleyemeyeceğim."

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Mersin İdmanyurdu'nda, Teknik Direktör Nurullah Sağlam, "Belki kendi mantalitemizle oynadığımızı söyleyemeyeceğim. Ama her anlamda iyi oynadık, iyi mücadele ettik" dedi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, özellikle defans olmak üzere belirli bölgelerde eksiklerinin olması nedeniyle farklı bir anlayışla oynadıklarını söyledi.

İyi alan kapatıp, hızlı çıkış yapmaya çalıştıklarını anlatan Sağlam, şöyle devam etti:

"Bu açıdan büyük bölümde başarılı olduk. Oyun kilitlendi. Belki kendi mantalitemizle oynadığımızı söyleyemeyeceğim. Ama her anlamda iyi oynadık, iyi mücadele ettik. Şunu da söyleyeyim, maçtan önce hep siz bize saldırırsınız. Biraz da ben size saldırayım. Maçtan önce soyunma odasında tüm arkadaşlarımla birlikte dinledik. Lig TV'nin sunucusu aynen şunu söylüyor: son 15-20 dakikada bu takımın oyundan düştüğünü söyleyen bir sürü, yerel basın mensupları da dahil olmak üzere kişiler var. Bunu söyleyen, özellikle yerel basın mensubu arkadaşlarımızı maalesef antrenmanda hiç göremiyoruz. Böyle bir şey var mı, yok mu gelsinler istedikleri zaman tartışalım. Bugün de gördünüz, oyunun son bölümünde, geçen sene alırken bile yüzlerce kişinin eleştirdiği Nobre'nin 90 artılarda bile neler yaptığı, bu düşüncelere cevap olsa gerek."

-Hakemlere tepki-

"9 puanla ligin altlarında görünebiliriz, ama bu bizim gerçek olmamız gereken yer değil" diyen Sağlam, şunları kaydetti:

"Özellikle bugün de dahil, Fenerbahçe maçını koparan Hüseyin Göçek'in verdiği pozisyon, son dakika 3 puan, Sayın Fırat Aydunus'un bariz ofsaytı vermemesi, 2 de oradan etti 5 puan. 2 de bugünkünü eklersen etti 7 puan. Pozisyonun penaltı olduğunu ben kulübeden gördüm. Çocuklar resmen emeklerine yanıyorlar. Bizim yediğimiz golden önceki burnunun dibindeki pozisyonda, autu korner vermesi ve gidip gol olması. Mersin'in canı yanmaz mı- Tabii ki yanar. Ben şöyle söyleyeyim: Bu cuma camiye gittiğimde imamın çok güzel sözü vardı, onu hakemlerimize hatırlatmak istiyorum. Rabbim kimsenin yanına kul hakkıyla gelmemesini istiyor. Bizim hakemlerimizde kul hakkımız var. O yüzden biraz dikkat etmelerini istiyoruz. Oraya gittiğimizde, bağışlayıcı olan Rabbim değil, biz olacağız. Bizden özür dilemek zorunda kalacaklar. Bu da bu haftaki imamın söylediklerini, ben hakemlere söylemek istiyorum."

-Futbolcular-

Futbolculardan Eren Tozlu da Galatasaray gibi bir takıma karşı iyi mücadele ettiklerini, rakibe fazla pozisyon vermediklerini ve sahadan beraberlikle ayrıldıklarını belirterek, "Yenilmedik. Bu 1 puan önümüzdeki haftalar için inşallah umut ışığı olur" dedi.

Culio ise özellikle ikinci yarıda iyi futbol oynayan tarafın Mersin İdmanyurdu olduğunu dile getirerek, "İkinci yarıda verilmeyen bir penaltı var. 3 puan alabilirdik, ama 1 puan aldık. Hakem o penaltıyı çalsaydı, maçın galibi bizdik" diye konuştu.

Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar / Kerem Kocalar / Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: İbrahim Uyar - MERSİN

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Nurullah Sağlam Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title