Haberler

Maçın Ardından

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "İyi futbol, ciddi oyun ve farklı skorla kazanmak bizi mutlu etti" dedi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "İyi futbol, ciddi oyun ve farklı skorla kazanmak bizi mutlu etti" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nın 3. kademe maçında sahasında Eyüpspor'u 7-0 mağlup eden Medical Park Antalyaspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, oyuncularını tebrik etiğini söyledi.

Maçı ciddiye aldıklarını ortaya koydukları performansla gösterdiklerini belirten Özdilek, Fenerbahçe maçının ardından oyuncuları bu karşılaşmaya motive etmenin kolay olmadığını ancak sürpriz bir sonuca izin vermediklerini kaydetti. Özdilek, "İyi futbol, ciddi oyun ve farklı skorla kazanmak bizi mutlu etti. Bir üst tura çıktığımız için mutluyuz. Süper Lig'de karşılaşacağımız Trabzonspor'u da yenerek evimizdeki galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Medical Park Antalyasporlu genç oyuncu Deniz Aslan ise Eyüpspor'u ciddiye alarak sahaya çıktıklarını ve güzel bir skorla sahadan ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Kırmızı-beyazlı futbolcu Emrah Başsan ise net bir skorla galip geldiklerini, Trabzonspor'u yenerek ligdeki galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini dile getirdi.

-Eyüpspor cephesi-

Eyüpspor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı ise beklemedikleri bir skorla karşılaştıklarını ifade ederek, "Çok üzgünüz. Maça iyi başladık. Gol pozisyonları da bulduk ancak atamadık. Antalyaspor'un ilk atağında golü yedik. Antalyaspor'u kendimize rakip olarak görmüyoruz. Süper Lig ikincisi bir takıma karşı elimizden geleni yaptık" dedi.

Eyüpsporlu Ersen Martin de sürpriz bir sonuca imza atmak için Antalya'ya geldiklerini kaydederek, "Ligin en iyi takımlarından birine karşı mücadele ettik. Maça iyi başlamamıza rağmen elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. Antalyaspor son vuruşlarda bize göre daha başarılı oldu" ifadesini kullandı.

Muhabir: Süleyman Elçin / Buğra Ersavaş

Yayıncı: Tarkan Demir - ANTALYA

Kaynak: AA / Spor

Medical Park Antalyaspor Mehmet Özdilek Türkiye Kupası Eyüpspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title