Haberler

Maçın Ardından

Kayseri KASKİ Başantrenörü Ayhan Avcı, Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde İsveç'in Telge Basket Södertalje takımını 30 sayı farkla yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Kayseri KASKİ Başantrenörü Ayhan Avcı, Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde İsveç'in Telge Basket Södertalje takımını 30 sayı farkla yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, takımının daha hazır olmamasına rağmen Telge Basket Södertalje karşısında çok iyi bir oyun sergilediğini belirtti.

Takımının zamanla daha da iyi olacağını ifade eden Avcı, "Bugün en çok memnun olduğumuz nokta savunmamızdı. Bütün hafta boyunca savunmaya yönelik çalıştık ve bunun sonucunu da bu karşılaşmada aldık. Biz hedefimizden sapmış değildik. Gruptaki ilk maçta şanssız bir mağlubiyet almıştık. Telge Basket Södertalje'yi 30 sayı farkla yendiğimiz için mutluyum. Önümüzde Avrupa Ligi'nde uzun bir yol var. İnşallah ilerleyen zamanda takımın oturmasıyla taraftarlarımıza daha çok zafer yaşatacağız" diye konuştu.

-Telge Basket Södertalje cephesi-

Telge Basket Södertalje Antrenörü William Magarity ise Kayseri KASKİ'yi galibiyetten dolayı kutlayarak, Kayseri temsilcisinin karşılaşma boyunca çok iyi oynadığını söyledi.

Takımı adına hayal kırıklığına uğradığını dile getiren Magarity, "Kupa maçları zor geçer. Fiziksel olarak hazır değiliz. Bundan dolayı da Kayseri KASKİ'ye istediklerini yapmaları için şans vermiş olduk. Rakibimiz bizden çok iyiydi. Farklı şekilde kaybettiğimiz için üzgünüz" dedi.

Muhabir: Mustafa Önal / Buğra Ersavaş

Yayıncı: Erdem Gültekin - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Ayhan Avcı Kayseri İsveç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title