Haberler

Maçın Ardından

PTT 1.Lig'de Karşıyaka'ya 2-1 mağlup olan Bucaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Yediğimiz erken gol oyun anlayışımızı bozdu" dedi.

PTT 1. Lig'de Karşıyaka'ya 2-1 mağlup olan Bucaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Yediğimiz erken gol oyun anlayışımızı bozdu" dedi.

Karafırtınalar, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Yediğimiz erken gol oyun anlayışımızı bozdu. Sonuçta rakibimiz sahadan 3 puanla ayrıldı. Biz de iyi pozisyonlar bulduk. Zaman zaman iyi oynadığımız anlar oldu ama maçtan mağlup ayrıldık. İkinci yediğimiz golde bireysel ve takım olarak hatamız var. Önümüzdeki maçlarda bunları gidermemiz lazım. Son dakikada direkten dönen topumuz vardı. Her şeye rağmen futbolcuların gösterdiği mücadele, hırs beni mutlu etti."

-Karşıyaka cephesi-

Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan da berabere oynamaya alışmış, kurulu düzeni olan Bucaspor'a karşı iyi mücadele ettiklerini ve girdikleri pozisyonları değerlendirdiklerini söyledi.

Kendilerine göre Ahmet'in pozisyonunun penaltı olduğunu ve 3. golü de bulma şanslarının olduğunu belirten Arslan, "Bucaspor da duran toplarda ve kenar ortalarda etkili oldu. Dalmat'la son dakikalarda bulduğumuz bir pozisyon vardı. Yediğimiz golden sonra strese girsek de galip gelmesini bildik. İki takım da maça iyi hazırlanmıştı ancak hakem iyi hazırlanmamış, bizi çok ezdi" dedi.

Arslan, gelecek hafta lider 1461 Trabzon'u ağırlayacaklarının hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti:

"Biz lige maç maç bakıyoruz. Bu 1461 Trabzon'u büyütmek değil ama takımda Türkiye liglerinin gelecek vadeden Jebrin ve Eren gibi 2-3 oyuncusu var. Geçmiş sezonlarda Bucaspor gibi 2. Lig'den gelip kadrolarını koruyan ekipler 1. Lig'de şampiyon oldu. Ligde kurulu düzenler başarılı oluyor. Ancak biz yine dayanışma içinde olursak başarılı olabiliriz."

Makukula'nın 60 dakika boyunca görevini yapmaya çalıştığını ifade eden Arslan, "Bugün kendisini hem takımı cesaretlendirme hem de rakip takımı tedirgin etme anlamında kullandık. Kadroda şans bulması sürprizdi ama iyi mücadele etti" dedi.

Muhabir: Ali Korkmaz / Ali Rıza Karasu

Yayıncı: Murat Taydaş - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Sait Karafırtınalar Cihat Arslan Karşıyaka Bucaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title