Haberler

Maçın Ardından

PTT 1.Lig'de sezonun ilk maçında Manisaspor'la 1-1 berabere kalan Karşıyaka'nın teknik direktörü Cihat Arslan, "Bir puana değil, takımın dönüşüne seviniyorum" dedi.

PTT 1. Lig'de sezonun ilk maçında Manisaspor'la 1-1 berabere kalan Karşıyaka'nın teknik direktörü Cihat Arslan, "Bir puana değil, takımın dönüşüne seviniyorum" dedi.

Arslan, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Manisaspor'un geçen seneden kurulu bir düzeninin bulunduğu, rakiplerinin bunu maçın başında iyi oynayarak gösterdiğini söyledi.

İlk 20-25 dakikanın ardından klasik bir maç oynandığını belirten Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Müsabaka hata yapanın kaybedeceği bir hale geldi. Ancak orada hata yapan hakem oldu ve bana göre bizim canımız yandı. Takımda en önemsediğim konu kabullenmeme duygusuydu. Bugünkü gibi mağlubiyeti kabullenmeme bize çok şey kazandıracak. Manisasporlu genç futbolcuların da rakiplerini alaya almaması, incitmemesi gerektiğini söylüyorum. Belki bunun bedelini de ödediler. Bir puana değil, takımın dönüşüne seviniyorum. Karşıyaka, taraftarı varsa vardır, bugün de bunu gerçekleştirdik. Taraftarımızın desteğiyle daha da iyi konuma geleceğiz."

Arslan, Makukula ile anlaştıklarını, takımın ekonomik dengesini bozmayacak bir oyuncuyu daha kadrolarına katacaklarını ifade etti.

-Manisaspor cephesi-

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer de İzmir'e galibiyet için geldiklerini ancak karşılaşmadan bir puanla ayrıldıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Rakibe çok pozisyon vermedik. 3 puana çok yaklaşmıştık ancak son dakikalarda bireysel bir hatadan golü kalemizde gördük. Yeni kurulan bir takımız, önümüzdeki süreçte çok daha iyi olacağız. Bugün de bunun ilk sinyallerini verdik. 3 puan alamadığımız için üzgünüz."

Bu arada, müsabakayı 6 bin 380 kişi izlerken, 81 bin 80 liralık hasılat elde edildi.

Muhabir: Ali Korkmaz / Yahya Oğuz

Yayıncı: Murat Taydaş - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Cihat Arslan Manisaspor Karşıyaka İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title