Haberler

Maçın Ardından

"6 maçta 6 galibiyet alarak hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız" dedi.

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Trabzonspor'u 2-0 yenerek, Süper Final'e galibiyetle başladıklarını belirterek,

"6 maçta 6 galibiyet alarak hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız" dedi.

Volkan Demirel, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Süper Final'e güzel bir başlangıç yaptıklarını vurgulayarak, "Sezon başından beri Süper Final'i herkes biliyordu, ona göre kendini ayarladı. Bugün aldığımız 3 puanla iyi başladık. Taraftarlarımızın yürüyüşüyle Bağdat Caddesi'nde başlayan ve statta son bulan geceyi iyi bitirdiğimiz için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Ligde ve kupada şampiyon olacaklarına inandığını kaydeden Volkan, "6 maçta 6 galibiyet alarak şampiyon olmak ve 2 kupa maçını da kazanarak sezonu iki kupayla bitirmek istiyoruz. Bugünkü oyunumuzu sergilediğimiz takdirde Allah'ın bu iki kupayı hak edene vereceğini düşünüyorum" dedi.

Volkan Demirel, Zokora'nın maçta Emre'nin kendisine "Pis zenci" diye hakaret ettiğini söylediğinin belirtilmesi üzerine, şunları söyledi:

"Bence olayı büyütüyorlar. Yavaş oynadığım için Zokara orta sahadan el kol hareketleri yaptı. Belki Emre demiş de olabilir, bilmiyorum. O maçın içinde stresle olmuş olabilir. Bize bütün stat ana avrat küfür ediyor, boynumuzu eğip, geri dönüyoruz. Bugün ne sahaya bir şey atıldı, ne küfür edildi. Taraftarımız örnek taraftar olduklarını gösterdiler. Herhangi bir stada gidiyorum, büyük takımlar için konuşuyorum, ne anam ne bacım kalıyor, hepsine eyvallah diyoruz. En ufak bir şey yapınca da 'o Volkan bunu yapmayacaktı' oluyor. Bence bunlar fazla büyütülmemeli. Ben oradaki maçtan sonra da 'Aynısını yapmayalım' dedim. Taraftarımız aynı şeyleri yapmadı. Şimdi oraya gideceğiz yine bazı şeyler yaşanacak. Zokara'ya ne dendiyse fazla büyütmemesi gerekir. Bütün stat benim anama küfür ediyor, benim de onu büyütmemen gerekir."

-"Hak eden biziz"-

Volkan, Lig TV'ye yaptığı açıklamada bu sezon şampiyon olacaklarını iddia ederek, "Ve bütün camia olarak kutlayacağız. Şampiyon olmak istiyorsak, Galatasaray'ı evinde de yeneceğiz. 6'da 6 yapmak istediğimizi söylemiştik. Bugünkü oyunumuzu gösterdiğimiz zaman bunu başarabiliriz. Hak eden taraf, hak eden camia bizleriz. İnşallah hak yerini bulacak" dedi.

-Bekir: "İyi bir oyunla kazanmak, öz güvenimizi arttırdı"

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Bekir İrtegün ise maç öncesi taraftarların Bağdat Caddesi'nde yaptığı yürüyüşü izlediklerini belirterek, 'Maç öncesi taraftarımızın büyük bir yürüyüşü oldu. Televizyondan canlı izledik. Çok duygulu anlar yaşadık. Bize ekstra motivasyon oldu. Onlara teşekkür ederiz" dedi.

Süper Final'e iyi başladıklarını dile getiren Bekir, "İyi bir oyunla kazanmak Galatasaray maçı öncesi öz güvenimizi arttırdı. Haftaya bu istek ve arzumuzu biraz daha yukarı çekerek, zorlu deplasmandan istediğimiz sonucu alırız. Belki 2 kupayı alacağımıza çoğu insan inanmıyor. Biz inatla bunu sonuna kadar götüreceğiz. Herkesin arzusu sezon sonunda 2 kupayı da müzemize götürmek" diye konuştu.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Volkan Demirel Trabzonspor Fenerbahçe Bağdat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title