Haberler

Maçın Ardından

TFF 1.Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, Tavşanlı Linyitspor maçına mutlak galibiyet için hazırlandıklarını belirterek, "Kazanmamız gereken bir maçtı, bizim için yıkım oldu" dedi.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, Tavşanlı Linyitspor maçına mutlak galibiyet için hazırlandıklarını belirterek, "Kazanmamız gereken bir maçtı, bizim için yıkım oldu" dedi.

Süral, maç sonrasında yaptığı açıklamada, play-off'u hedefleyen bir takım olarak, sahalarında konuk ettikleri Tavşanlı Linyitspor maçında, 90 dakika boyunca galibiyet mücadelesi vermelerine karşın yakaladıkları pozisyonları iyi değerlendiremediklerini söyledi.

Maça iyi başlayan taraf olduklarını ve maçın sonuna kadar rakibi oranla daha baskılı bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Süral, şöyle devam etti:

"Futbolcularım galibiyete ulaşabilmek için çok hırslı ve istekli oynadı. Oynadığımız baskılı oyun sonucunda gol pozisyonları yakaladık, direkten dönen toplarımız oldu, sonuçta iyi mücadele ettiğimiz bir maçta son vuruşlarda etkili olamadık. Play-off hedefi olan bir takım olarak özellikle sahamızda 3 puan almak istiyorduk. Hedefimize ulaşabilmemiz için kazanmamız gereken bir maçtı, bizim için yıkım oldu, alınan 1 puan bizi üzdü. Galip gelmeliydik."

Süral, gol atmaları gerekirken hatalı bir gol yediklerini ve bu golden oyuncuların olumsuz etkilendiğini ancak oyundan kopmayan futbolcularının son dakikalarda da olsa beraberlik golünü atmayı başardığını bildirdi.

Bünyamin Süral, ligin bitimine 5 maç kaldığını, kalan maçları kazanmak için sezon sonuna kadar mücadeleye devam edeceklerini kaydetti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular Volkan ve Gökhan ise 6 puanlık bir maça çıktıklarını, kazanmayı çok istemelerine karşın galibiyet golünü atmayı başaramadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

-Tavşanlı Linyitspor-

Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Levent Devrim ise çok zorlu bir karşılaşmaya çıktıklarını, galip gelmeyi çok istemelerine karşın skoru korumayı başaramadıklarını belirterek, "Kazanmak için geldik, iyi mücadele ettik, galibiyeti kaçıran taraf olduğumuza inanıyorum" diye konuştu.

Puana şiddetle ihtiyacı olan bir takım oldukları için Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını kaydeden Devrim, şunları söyledi:

"Futbolcularım bu zorlu maçta galip gelebilmek için çok iyi mücadele etti. Özellikle maçın ikinci yarısında rakibe oranda çok daha üstün oynayan taraf olduğumuza inanıyorum. Ortaya konulan iyi mücadele sonunda attığımız golle öne geçmeyi de başardık. Ancak daha önceki birçok maçımızda olduğu gibi bu zorlu maçta da skoru korumayı başaramadık ve maçın bitimine dakikalar kala talihsiz bir gol yedik. Çok üzgünüz, galip gelmemiz gereken bir maçtı ama olmadı, galip gelmeyi hak eden taraf biz olduk, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için 3 puana çok ihtiyacımız vardı."

Devrim, önlerinde final niteliğinde olan 5 karşılaşma olduğunu, sezon sonuna kadar inatla, inançla ligde var olma mücadelesine devam edeceklerini kaydetti.

Tavşanlı Linyitsporlu oyuncular Ahmet ve Emre de Gaziantep deplasmanına mutlak galibiyet için geldiklerini, tehlikeli bölgeden kurtulmak için 3 puana çok ihtiyaçları olduğunu ancak iyi mücadele etmelerine karşın 1 puanla ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tavşanlı Linyitspor Levent Devrim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title