Haberler

Maçın Ardından

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de sahasında oynadığı karşılaşmada Kardemir Karabükspor'u 3-0 yenen Gaziantepspor teknik direktör Hikmet Karaman, 34 maça bedel bir maç oynadıklarını belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında oynadığı karşılaşmada Kardemir Karabükspor'u 3-0 yenen Gaziantepspor teknik direktör Hikmet Karaman, 34 maça bedel bir maç oynadıklarını belirterek, "Kazandığımız için mutluyuz ancak önümüzde 3 maç daha var" dedi.

Karaman, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, hafta içi yaptığı açıklamada 34 maça bedel bir maça çıkacaklarını söylediğini ifade etti.

Hikmet Karaman, maçın ilk 45 dakikasında net bir skorla içeri girebileceklerine dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Çünkü vurduğumuz kafa vuruşları şanssız bir şekilde dışarı gitti. Çok rahat bir gol olabilirdi. İkinci 45 dakikanın ilk 15 dakikasında zorlandık. İkinci golle net bir galibiyet aldık. Rakibimizin ne kadar tehlikeli olduğunu gördük. Kardemir Karabükspor'u da basit görmemek lazım. Bireysel görev verdiğim futbolcuların hepsi rakibimizin tehlikeli oyuncularına pozisyon vermedi. Oyuncularımı kutluyorum. 34 maça bedel bir maç oynadık, ancak 3 maç daha oynayacağız. Gelişmemizi, ilerlememizi devam ettirmemiz gerekiyor."

Kardemir Karabükspor Cephesi

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da istedikleri oyunu sergileyemediklerini, takımının deplasmanda kırılgan bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Korkmaz, şöyle konuştu:

"Bir yere kadar istemediğimiz bir oyun vardı. Pas yapamadık, hücuma çıkamadık. Oyunun hakimi olduk. İkinci yarının başında da kafa kafaya gidiyorduk. İkinci golü yedikten sonra oyun koptu. Deplasmanda daha kırılgan bir takımız. Bunu bir türlü çözemedik, artık bu maç geride kaldı. Bu maçı düşünmek istemiyoruz. Kendi sahamızda oynayacağımız final niteliğinde bir maç var, inşallah onun üstesinden geliriz."

- KARABÜK

Kaynak: AA / Spor

Hikmet Karaman Gaziantepspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title