Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'a sahasında 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta Başkan Vekili ve Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, uğranan mağlubiyete neden aramanın anlamsız olduğunu söyledi.

Yalçın Karadeniz, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Trabzonspor'u galibiyeti nedeniyle kutladı. Karadeniz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu maça damgasını vuran, hanım seyircilerimiz oldu. Tabi her zaman bunu söylüyoruz: Bizim 12. kuvvetimiz seyircimizdir. Eksikliğimiz var derken, hanım seyircilerimizi tebrik ediyorum. Maçın başından sonuna kadar bizi güzel temsil ettiler. Birinci devrede denk bir oyun geçerken ikinci devrede farklı bir takım görmüş olduk. Bu maçı alsaydık, belki UEFA Avrupa Ligi'ne giderken iyi bir moral motivasyon kazanmış olacaktık, olmadı. İnşallah Avrupa maçından güzel döner, bunları unutturmuş oluruz. Trabzonspor'u tekrar tebrik ediyorum."

Beşiktaş'ın olağanüstü genel kurul sürecinde yönetim kurulunun görevde olmayışının takımı olumsuz etkileyip etkilemediğine ilişkin soruyu Karadeniz, şöyle yanıtladı:

"Hiç bir ilgisi yok. Bu teknik bir konudur. Teknik heyet sahada, oyuncular sahada. Onlara karışan yok. Tayfur Havutçu'muz işin başında. Bizimle ilgili konu yok."

"Takıma ilişkin mali problemler var mı-" şeklindeki soruyu ise Karadeniz,

"Hayır yok. Mağlubiyete kılıf aramayalım. İyi oynayamadık ve bunun neticesinde mağlubiyetti. Bunu kabul etmemiz gerekir" ifadelerini kullandı.

"Teknik heyetten memnun musunuz-" şeklindeki soru üzerine Karadeniz,

"Memnun değiliz desek ne olacak- Elbette ki yolumuza devam ediyoruz. Bir mağlubiyetle teknik heyetin işine son verecek halimiz olamaz" diye konuştu.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yalçın Karadeniz Trabzonspor Beşiktaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title