Haberler

Maçın Ardından

Bank Asya 1.Lig'de Denizlispor ile 1-1 berabere kalan Göztepe'nin teknik direktörü Cihat Arslan, ikinci yarıda ortaya koydukları mücadeleden memnun olduklarını belirterek, "Bu isyan başladıysa devamını getireceğiz" dedi.

Bank Asya 1. Lig'de Denizlispor ile 1-1 berabere kalan Göztepe'nin teknik direktörü Cihat Arslan, ikinci yarıda ortaya koydukları mücadeleden memnun olduklarını belirterek, "Bu isyan başladıysa devamını getireceğiz" dedi.

Arslan, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, maçın iki ayrı devre olarak değerlendirilebileceğini, oyunun başında topu ön bölgeye taşımakta sorun yaşadıklarını söyledi.

Alınan sonuçlar nedeniyle kırılgan bir takım olduklarını ifade eden Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bazı şeyleri zihinsel olarak kırmak çok zor. Kötü alışkanlıklardan kolay kurtulunmuyor. Ama ikinci yarı futbolcu kardeşlerime bunu kabullenmeyin dedim. Skoru kabul edin, ama mücadeleye devam edin dedik. Taraftarımızın başlattığı isyan marşına biz de ayak uydurduk. Göztepe gibi büyük bir camia adına bir ışık gördüm. Bu isyan başladıysa devamını getireceğiz."

Arslan, yeni transferleri Önder Turacı'nın yaklaşık 6 aydır futbol oynamadığını ve hazır olmak için zamana ihtiyacı olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Bu halde sahaya çıkartıp, tamamen kaybetme riskini göze almadık. Güzel bir yürüyüş başladı. Göztepe ayağa kalkacak. Bu camiaya hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Transfer konusunda salı günü 1-2 transferimizi daha kamuoyuyla paylaşacağız. Bazı oyuncularla prensipte anlaşıldı, resmi olarak imza atmalarını bekliyoruz."

Daha önce Karşıyaka'da forma giymiş biri olarak Türkiye'nin en büyük derbilerinden birinde teknik direktör olarak görev yapmanın kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Arslan, "Şimdi Göztepe'ye hizmet ediyoruz. Bugüne kadar yediğimiz yemeğe nankörlük yapmadık" dedi.

Göztepe'de Denizlispor karşısında sarı kart gören Korhan ile Evren gelecek hafta oynanacak Karşıyaka maçında forma giyemeyecek.

-Denizlispor cephesi-

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise karşılaşmanın ilk yarısında kendilerinin, ikinci devrede ise Göztepe'nin daha etkili olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında çok iyi pas yapan, gol pozisyonları bulan tarafın Denizlispor olduğunu kaydeden Özköylü, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Devre arasında konuşmamıza rağmen önde top tutamadık. Kenan'ın durumu, Gohou'nun henüz hazır olmayışı, Caner'in sakatlığı ve Dilaver'in yaşadığı sıkıntı nedeniyle istediğimiz oyuncu değişikliklerini yapamadık. Bu bizim için handikaptı. Önde top tutamadığımız için rakibimize fırsatlar verip, adeta gole davetiye çıkardık. İlk yarıda oyunun hakimi bizdik. Gohou'nun her iki yarıda da kaçırdığı pozisyonlar vardı. Göztepe deplasmanından alınan 1 puan avantajdır. Daha iyisini yapabilir miydik, evet yapabilirdik. Sakat ve cezalı oyuncularımızın olması, yeni transferlerimizin hazır olmayışı bizim için handikaptı. Önümüzde Elazığspor maçı var, buna konsantre olacağız. İki deplasmanda aldığımız birer puan var. Kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin."

Özköylü, Sacko'nun ilk kez 90 dakika forma giydiğini, Gohou'yu normalde 60-65 dakika oyunda tutmayı planladıklarını, ancak zorunlu değişiklikler nedeniyle bunu gerçekleştiremediklerini kaydetti.

Haftaya karşılaşacakları Elazığspor'un eski takımı olduğunun hatırlatılması üzerine Özköylü, "Bizim için diğer müsabakalardan farkı yok. Lidere karşı oynayacağız, artık kazanmak istiyoruz. İnşallah da bunu başaracağız. Taraftarlarımıza çok farklı bir Denizlispor izlettireceğiz" dedi.

Karşılaşmayı 4644 kişi izlerken, hasılat da 34.601 lira oldu.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Osman Özköylü Cihat Arslan Denizlispor Bank Asya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title