Haberler

Maçın Ardından

Trabzonspor'un futbolcularından Alanzinho, ellerinden geleni yapmalarına karşın 10 kişiyle kazanamadıklarını söyledi.

Trabzonspor'un futbolcularından Alanzinho, ellerinden geleni yapmalarına karşın 10 kişiyle kazanamadıklarını söyledi.

Alanzinho, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin bulduğu ilk pozisyonda yedikleri golle geriye düştüklerini belirterek, "Golden sonra oyunun kontrolünü elimize aldık. İkinci yarıda 10 kişi oynadık, fiziksel olarak çok büyük mücadele verdik" dedi.

İstanbul'da puan alamadıkları için üzüldüklerini kaydeden Alanzinho,

"Elimizden gelenin en iyisini yaptık, ama puan alamadık. Ancak verdiğimiz mücadele, gösterdiğimiz dayanışma gelecek için çok önemli bir referans oldu" diye konuştu.

Alanzinho, Şampiyonlar Ligi performansıyla ligdeki performanslarının farklı olmasıyla ilgili olarak ise "Çok yoğun bir takvim içinde sıkıştırılmış maçlar yapıyoruz. Bu bizde yorgunluk yaratıyor. Temel sebep bu" şeklinde konuştu.

Brezilyalı oyuncu, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ise üzüntüsünün bir nedeninin de kart cezası nedeniyle Fenerbahçe maçında oynayamayan Zokora'ya galibiyet sözü vermesine rağmen bunu başaramamaları olduğunu söyledi.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title