Haberler

Maçın Ardından

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Manisaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçla ilgili, "Oyun 11'e 11 devam etseydi, kazanmaya yakın taraf biz olurduk" dedi.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Manisaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçla ilgili, "Oyun 11'e 11 devam etseydi, kazanmaya yakın taraf biz olurduk" dedi.

Sağlam, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, dirençli bir rakibe karşı oynadıklarının bilincinde olduklarını söyledi.

Tam kadro oldukları bölümlerde oyunda bütün kontrolü ellerine aldıklarını ve net pozisyonlar bulduklarını anlatan Sağlam, "Maalesef bunları değerlendiremedik" diye konuştu.

Çağdaş Atan'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldıklarını belirten Sağlam, şöyle devam etti:

"Çağdaş çıktıktan sonra ligin en dirençli ekibi karşımıza çıktı. ve o bölümde de oyunun kontrolü tamamen onlara geçti ve biz de haklı olarak tamamen savunma ağırlıklı oynamaya başladık ve ardından direkten dönen bir top dışında pozisyon vermedik. Genel olarak bakıldığında da çok pozisyon veren bir görüntü içinde değildik."

Sağlam, penaltı tartışmalarına ilişkin soru üzerine, "Bunlara alıştık artık. Pozisyon ne, bilmiyorum ama penaltıysa gerçekten yazık. Kuddusi hoca geçen sene de burada Kartalspor maçında çok net bir golü iptal ederek şampiyonluğumuza engel olacaktı. Eğer penaltıysa buna bir tane daha ekledi" diye cevap verdi.

Özellikle diğer takımlarda bu haftaya kadar fazla sayıda sakatlık yaşandığını ifade eden Sağlam, "Biz ciddi anlamda sakatlık yaşamadık. Kaosla başlayan ligde zihinsel anlamda yorgun olan futbolcularda son haftalara girildikçe yorgunluk olması kaçınılmaz. Ayrıca biz oyuncularımızı çok üst düzey antrenman temposuna tabi tutamıyoruz çünkü futbolcularımızın büyük bir bölümü kulüplerinde oynamadan gelen oyuncular. Üstüne bir de rakip dirençli çıkınca bir takım sıkıntılar oldu. İlk yarıda çok yüksek tempoyla oynayıp rakibimizin işini bitirme arzusundaydık. Bu tarz maçlarda ilk golü atan her zaman kazanır. Bunu yapmak için potansiyelimizin üstüne bile çıktık."

Kırmızı-lacivertli ekibin kalecisi İbrahim Sehiç de ilk yarısında üstün oynadıkları mücadelede yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. Sehiç, "Kırmızı karttan sonra zorlandık. Ama bir puan aldığımız için mutluyuz" dedi.

İlhan Özbay ise oyunu iki bölüme ayırmak gerektiğini belirterek, "İlk yarı tamamen Mersin İdmanyurdu'nun üstünlüğü vardı. İkinci yarıdaki kırmızı kart sonrası oyun değişti ve defansif bir görüntü içerisine girdik. 10 kişi kalmamıza rağmen önemli bir puan aldık ve aramızdaki farkı koruduk" ifadelerini kullandı.

-Manisaspor cephesi-

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, oyuncularını verdikleri mücadele ve gol atmak için gösterdikleri çabadan dolayı kutladığını söyledi.

Mersin İdmanyurdu'nu da son 30 dakikada gösterdiği direnç ve yaptığı savunma için tebrik eden Özdeş, şöyle devam etti:

"Mersin İdmanyurdu gibi güçlü bir takım karşısında bugün kazandığımız bir puan önemli. 60 dakikalık bölümde kendimizi iyi savunduk. Top rakipteyken iyi oynadık. Daha sonra planladığımız şekilde hızlı ataklarla etkili olmaya çalıştık. Son paslarda biraz başarılı olsaydık sonuç farklı olurdu. Daha üretken olmalı, daha fazla gol pozisyonu üretmeliydik. Bunu sonuna kadar gerçekleştirmek için çaba sarf ettik. Bu da Beşiktaş maçına umutlu bakmama neden oluyor. Umarım o maçta 3 puan kazandıracak oyunu oynarız. Amacımız bu olacak."

Oyunculardan Bekir Yılmaz, zor bir deplasman olacağının bilinciyle geldiklerini ifade ederek, "Haftalardır süren iyi grafiğimizi devam ettirmek istiyorduk. En iyi şekilde mücadelemizi yaptık. İkinci yarıdaki iyi mücadelemizi 3 puanla süslemek isterdik ama olmadı. Zor deplasmanda alınan bir puan da iyi diye düşünüyorum" dedi.

Jerry Akaminko ise mücadelenin ilk yarısının Mersin İdmanyurdu'nun kontrolünde geçtiğini belirterek, "Biz geriye yaslanıp zamanımızın gelmesini bekledik. Rakip 10 kişi kaldığında gol atabilirdik ama olmadı. Neticede iyi bir takıma karşı bir puan kazandık" diye konuştu.

- MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title