Haberler

Maçın Ardından

Beko Basketbol Ligi'nde Olin Edirne'yi 76-69 yenen Beşiktaş Milangaz'ın başantrenörü Ergin Ataman, rakiplerini Hawkins ve Erceg'in skorer oyunuyla yendiklerini söyledi.

Beko Basketbol Ligi'nde Olin Edirne'yi 76-69 yenen Beşiktaş Milangaz'ın başantrenörü Ergin Ataman, rakiplerini Hawkins ve Erceg'in skorer oyunuyla yendiklerini söyledi.

Ataman, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, oynadıkları rakibin disiplinli bir ekip olduğunu belirterek, "Maçtan kopmuyorlar. Maçın başında ciddi fark yakaladık. 11 sayılık farkın ardından rotasyon kısıtlı olduğu için kenardan gelen oyunculardan katkı alamadık ve avantajı kaybettik. İkinci yarının başında 10 sayı geriye düştük. Buna rağmen iyi direnç koyduk. Savunmamızda top kaparak sayı ürettik ve yeniden oyuna ortak olduk. Son periyotta Hawkins ve Erceg skora katkı verdiler. Onların skorer oyunuyla önemli galibiyet aldık" diye konuştu.

Olin Edirne karşısında alışık olmadıkları bir durum yaşadıklarına dikkati çeken tecrübeli çalıştırıcı, "Alışık olmadığımız bir tablo var. Bir oyuncumuz 27, diğeri de 25 sayı üretti. Kemp normal skorunun çok altında kaldı. Ersin Dağlı da aynı şekilde oynadı. İkinci yarı 5 kişiyle başladık ve 5 kişiyle bitirdik. Takımımı galibiyetten dolayı kutluyorum" dedi.

-Taraftarlara sitem-

Ergin Ataman, salonu doldurmayan siyah-beyazlı taraftarlara da sitemde bulundu.

Deron Williams'ın gitmesinin ardından salona gelmeyen taraftarları eleştiren Ataman, şöyle konuştu:

"Taraftar bugün salona gelmedi. Taraftarın bizi terk ettiğini görüyorum. Bu endişe verici. Beşiktaş şu anda Türkiye liginde Anadolu Efes ve Galatasaray Medical Park ile birlikte liderliği paylaşıyor. Avrupa'da başarıyla devam ediyor. Beşiktaş tarihi bir camia. Büyük bir camia. Deron Williams geldi iyi iş yaptı ve gitti. Yarın öbür gün biz de gideriz. Ancak Beşiktaş taraftarı hep burada. Bundan sonra da burada olması gerekiyor."

Herkesin kendisinden şampiyonluğa oynayan başarılı bir takım istediğine dikkati çeken başantrenör Ataman, "Şu anda liderliğe oynuyoruz. İki gün önce hafta arası olmasına rağmen salon doluyken, bugün cumartesi ve 500 kişiye oynuyoruz. Taraftar şov mu istiyor, başarı mı istiyor- Benim açımdan bu çok önemli. Bugün benim açımdan büyük hayal kırıklığı. Salona bugün az kişinin geleceği söyleniyordu. Ben aksini düşünüyordum. Böyle olmadı. Umuyorum bundan sonraki maçlarda benim düşündüğüm şekilde olur" diye konuştu.

-Taştimur: "Beşiktaş hak etti"-

Olin Edirne'nin başantrenörü Gökhan Taştimur ise Beşiktaş Milangaz'ın galibiyeti hak ettiğini söyledi.

Taştimur, siyah-beyazlı takımın iyi mücadele ederek galip geldiğini belirterek, "35 dakika iyi oynadık. Son 5 dakikada etkisizdik. Demek ki son 5 dakikaları halletmemiz gerekiyor" dedi.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title