Haberler

Maçın Ardından

Petkoviç, 1-0 kaybettikleri Bursaspor maçına ilişkin olarak, "Kırmızı kart pozisyonuna kadarki oyundan memnunum.

Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç, 1-0 kaybettikleri Bursaspor maçına ilişkin olarak, "Kırmızı kart pozisyonuna kadarki oyundan memnunum. O yüzden takımımı ortaya koydukları performanstan ötürü tebrik ediyorum" dedi.

Petkoviç, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, takım olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini, bu süreci yaşarken üst üste iki sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalma ve kaçan gol pozisyonları gibi basit hataların kendileri açısından pahalıya mal olduğunu belirtti.

Yenilgiye rağmen ortaya konulan mücadeleden memnun olduğunu dile getiren Petkoviç, "Kırmızı kart pozisyonuna kadarki oyundan memnunum. O yüzden takımımı ortaya koydukları performanstan ötürü tebrik ediyorum. Oyuncularım sahaya yüreklerini koyarak mücadele ediyor. Bu mücadele sürdüğü sürece 3 puanlar gelecektir" diye konuştu.

Petkoviç, bir gazetecinin, "Bursaspor ikinci yarıya çok hızlı başladı ve kırmızı kart pozisyonuna kadar olan bölümde de çok etkiliydi" değerlendirmesi üzerine, şunları söyledi:

"Bursaspor çok kaliteli bir takım. İkinci yarıdaki düşüşümüzü normal karşılamak lazım. Sonuçta Bursaspor'a karşı oynuyoruz ve aramızda çok büyük bir kalite farkı var. Bahsettiğiniz 15 dakikalık bölümde de belki sadece topa sahip olma adına rakip daha üstündü. Bu bölümde Bursaspor üstündü ama gol pozisyonu yoktu."

- SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title