Haberler

Maçın Ardından

Bank Asya 1.Lig'de, Elazığspor'u 1-0 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Özcan Kızıltan, "Bu galibiyete gerçekten çok ihtiyacımız vardı" dedi.

Bank Asya 1. Lig'de, Elazığspor'u 1-0 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Özcan Kızıltan, "Bu galibiyete gerçekten çok ihtiyacımız vardı" dedi.

Kızıltan, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, 6 haftadır kazanamadıkları için üzerlerinde baskı olduğunu, bugün göze hoş gelen futbol sergileyememelerine rağmen maçı galip tamamladıklarını söyledi.

Oyuncularının çok iyi mücadele ortaya koyduğunu ve oyun disiplininden taviz vermediğini kaydeden Kızıltan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oyunun başında bulduğumuz golle kazanmayı bildik. Oyuncularımın mücadelesinden ve kazanılan 3 puandan dolayı onları tebrik ediyorum. Bu galibiyete gerçekten çok ihtiyacımız vardı. Sakatlıklar ve yaşadığımız kadro sıkıntısından dolayı sahaya çıkardığımız 11'de, değişik yerlerde oynattığımız oyuncular vardı. Her şeye rağmen mücadele eden herkese teşekkür ediyorum. Bu galibiyet özgüven açısından da önemliydi."

Kızıltan, 6 haftadır kazanamadıkları için takımda psikolojik yıpranmaların yaşanabildiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bazen daha yıpranmamış oyuncularla maça başlamanın daha doğru olacağını düşündük. Eksiklerimizin katılmasıyla, gerçek oyun kalitemize ulaşacağız. Bank Asya 1. Lig'de kapanan, kontrataktan sonuca gitmeye çalışan bir oyun anlayışı var. Biz de önde oynamaya çalışan takım olmamıza rağmen birçok maçı kazanamadık. Bundan sonra bu anlayışla oynayacağız demek değil. Taraftarların dediği gibi daha atak oynayacağız ama şuursuzca değil."

Göztepe taraftarlarının kendisine olan tepkisinin hatırlatılması üzerine Kızıltan, "Demek ki, bizden ve oynanan futboldan mutlu değiller. Biz, işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Hepsine saygı duyuyorum. Biz Göztepe'ye faydalı olabilmek için buradayız. Oyuncularımızla birlikte tüm yüreğimizle bunu başarmaya çalışıyoruz. Bize inansınlar" dedi.

-Elazığspor cephesi-

Elazığspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ise karşılaşmaya tutuk başladıklarını, yedikleri gole kadar her iki takımın da etkili bir pozisyonunun bulunmadığını söyledi.

Uzaktan atılan bir şutla maçta geriye düştüklerini kaydeden Özkara, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerin ardından neredeyse tek kale oynadık. Ancak net gol pozisyonu üretemedik. Zaman zaman şişirme toplarla ve uzun toplarla etkili olmaya çalıştık ama başarılı olamadık. Elazığspor'a yakışmayacak şekilde çok sayıda pas hatası yaptık. Futbolcularım olağanüstü mücadele ettiler. Mücadele fena değildi ama topun bize fazla kalması gereken yerde pas hataları yaptık. Artık bu maçı unutup, perşembe günü oynayacağımız Sakaryaspor maçına odaklanmamız gerekiyor. Göztepe'yi galibiyetinden dolayı kutluyorum."

Müsabakayı 2278 kişi izlerken, hasılat da 33 bin 385 lira oldu.

- ELAZIĞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title