Haberler

Maçın Ardından

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Neven Spahija, THY Avrupa Ligi'nde İtalya'nın Bennet Cantu takımını 85-83 mağlup ettikleri karşılaşmada oyuncularının eski maçlara kıyasla iyi bir performans sergilediğini söyledi.

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Neven Spahija, THY Avrupa Ligi'nde İtalya'nın Bennet Cantu takımını 85-83 mağlup ettikleri karşılaşmada oyuncularının eski maçlara kıyasla iyi bir performans sergilediğini söyledi.

Neven Spahija, maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmada takımının en iyi oyununu sergilemediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Bu maçta da en iyi basketbolu oynadığımızı söyleyemem ama Türk Telekom ve diğer maçlarla kıyaslarlarsak takım bugün tüm kalbiyle oynadı. Daha istekliydi. Üç sayılık basketlerde iyi değildik, savunmada bir takım hatalarımız oldu ancak şunu gördük ki, ne kadar sert gücünüzü ortaya koyarsanız bir şekilde maçı kazanmayı başarırsınız. Taraftara teşekkür etmek istiyorum. En zor anımızda yanımızda olarak bize destek verdiler."

Yönetimden transfer beklentisi olup olmadığına ilişkin soru üzerine ise Spahija, şunları kaydetti:

"Dürüst olarak şunu söylemek istiyorum; finansal açıdan transfer yapacak durumumuz yok. Benim takımım bu takım. Tomas ve Mirsad dönünce yine bu kadroyla devam edeceğiz. Ben antrenör olarak daha sıkı çalışmayı ve zorluklarla mücadele etmeyi seven bir antrenörüm. Takımdan memnunum, yeni bir oyuncu getirip sihirli bir değişiklik olması için bir isteğim olmadı."

Takım kaptanı Ömer Onan da takım halinde mücadele etmeyi sürdürmeleri gerektiğini dile getirdi. Ömer Onan, "Kötü günlerde böyle bir galibiyetin, takım olarak daha iyi yere gitmemize sağlayacağına inanıyorum. Taraftarımız kötü günümüzde yanımızda oldu. Türk Telekom karşısında çok kötü oynamıştık. Ona rağmen bize destek vermeleri, yanımızda olmaları takdir edilmesi gerekir" diye konuştu.

Bennet Cantu Başantrenörü Andrea Trinchieri ise mağlup olmalarına karşın takımının direncinden memnun olduğunu söyledi.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title