Haberler

Maçın Ardından

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, duran toptan beklemedikleri bir golle kendi evleride 2 puan bırakmanın üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, duran toptan beklemedikleri bir golle kendi evleride 2 puan bırakmanın üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de 2-2 beraberlikle sonuçlanan MedicalPark Antalyaspor-Sivasspor maçının ardından basın toplantısı düzenleyen ev sahibi takımın Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, takımının ortaya koyduğu mücadele, istek ve kazanma arzusunun üst düzeyde olduğunu ifade etti.

Karşılaşmaya tutuk başladıklarını anlatan Özdilek, yenik duruma düştükten sonra kendileri gibi oynamaya başladıklarını belirtti. Futbolda duran topların önemine değinen Özdilek, "Yenik duruma düştükten sonra içimizdeki cevher uyandı. Bir çok gol pozisyonuna girdik. Önce beraberliği, ardından öne geçtiğimiz golü bulduk. Ancak Mersin İdmanyurdu maçında olduğu gibi duran toptan beklemediğimiz bir anda gol yedik" dedi.

Atılan 2 gol dışında rakip takımın kendi sahalarına geçemediğini kaydeden Özdilek, "Lig uzun bir maraton ve bu maratonun sonuna kadar içinde olacağız" dedi. .

Genç futbolcu Emrah Başsan'ın performansına da değinen Özdilek, "Emrah gelecek vaat eden bir oyuncu. Bugon 90 dakika sahada kaldı ve iyi bir performans sergiledi. Ortaya koyduğu oyun gelecek adına ümit verici. Bu performansının daha üzerine çıkabilecek yeteneklere sahip. Emrah, Antalyaspor'un geleceği için çok önemli bir oyuncu olacak" dedi.

Özdilek, Mardan Oteli yönetiminin maçtan bir gün önce stadı Sivasspor'un kullanımı için açtığını ve bu uygulamanın futbol etiği açısından uygun olmadığını sözlerine ekledi.

Antalyasporlu Tita ise, kendi evlerinde 2 puan kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi.

Oynadığı futbol ile taraftarlardan büyük alkış toplayan genç futbolcu Emrah Başsan ise, ilk yarıya kötü başlamalarına rağmen golden sonra toparlandıklarını ve galibiyeti hakeden bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. Emrah, bireysel hatalar nedeniyle gol yediklerini kaydetti.

Kendi performansını da değerlendiren Emrah, "Bugün takımıma katkı sağladığımı düşünüyorum. Bu yıl oynadığım ilk 2 maçta heyecanım vardı, şu an tecrübe kazanıyorum. Bu kadar çok yıldızla birlikte oynamaya yavaş yavaş alışıyorum. Edindiğim tecrübeleri ilerleyen zamanlarda sahaya da yansıtacağım" diye konuştu.

-SivasSPOR CEPHESİ-

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, son 2 haftada iyi oyunlarla galibiyetler aldıklarını, Antalya'ya da puan almak için geldiklerini söyledi.

Antalya deplasmanını zor geçeceğini bildiğini ifade eden Çalımbay,

"Karşılaşmaya iyi başladık. Öne geçtikten sonra kötü bir oyun ortaya koyduk. İkinci yarıya oyun düzenimizi değiştirdik. İkinci yarı Antalya'nın baskısı ile başladı ve nitekim gol yedik. Oyuncu değişiklikleri ile oyuna yeniden ağırlığımızı koyduk. Maçın hakkı beraberlikti" dedi.

Çok zorlu bir lig yaşadıklarını kaydeden Çalımbay, "Ligdeki bütün takımlar çok kuvvetli, böyle bir ligde deplasmanda bir puan almak çok önemli" diye konuştu.

Sivassporlu Pawel, Antalyaspor'un iyi oynadığını, deplasmanda bir puan aldıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

Sivassporlu Kadir ise, Antalya'ya 3 puan almak için geldiklerini söyledi. Karşılaşmanın ilk yarısında öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadıklarını kaydeden Kadir, iyi mücadele ettiklerini ve bir puanın kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title