Haberler

Maçın Ardından

Bank Asya 1. Lig'de Orduspor'a 2-0 yenilen Karşıyaka'nın teknik direktörü Kemal Kılıç, 'Ön bölgede sakat ve cezalı Oyuncularımızın olmayışının sıkıntısını yaşadık' dedi.

Bank Asya 1. Lig'de Orduspor'a 2-0 yenilen Karşıyaka'nın teknik direktörü Kemal Kılıç, 'Ön bölgede sakat ve cezalı oyuncularımızın olmayışının sıkıntısını yaşadık' dedi.

Kılıç, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, son haftalardaki çıkışı devam ettirmek ve şampiyonluk mücadelesinde olan takımların arasına girmek için önemli bir fırsatı kaçırdıklarını söyledi.

Güçlü rakipleri Orduspor'a karşı müsabakaya dengeli başladıklarını ifade eden Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Ancak hakem, ağır saha şartlarında daha toleranslı olabilirdi. Bu mağlubiyetimize kılıf değil, ama ağır sahada 50 dakika 10 kişi oynamak kolay bir şey değil. Eksik olmamıza rağmen dengede giden bir oyun vardı. Bireysel bir hatadan yediğimiz golle geriye düştük. 2. golü yedikten sonra maç zora girmiş oldu. Çok üzüntülüyüz. Ancak oyuncularımızı kutluyorum, zor şartlar altında çok iyi mücadele ettiler. Ön bölgede sakat ve cezalı oyuncularımızın olmayışının sıkıntısını yaşadık. Ancak lig uzun bir maraton ve çok değişken bir lig. Her takım puan kayıpları yaşayabiliyor, bunu gelecek hafta telafi etmek durumundayız.'

Bu sezon ligde ilk kez forma şansı bulan Baki Mercimek ise son haftalarda yakaladıkları çıkışı devam ettirmek istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını belirterek, 'Bugün 2-0 gerideyken oyuna girdim. Tek düşüncem önümüzdeki maçlarda daha çok oynayıp kendimi gösterme fırsatı bulmak' dedi.

Karşıyakalı Baykal ise basit hatalar yapıp kolay goller yediklerini, ligde üst sıralarda mücadele etmek için bu hataları azaltmak zorunda olduklarını söyledi.

- ORDUSPOR CEPHESİ-

Orduspor teknik direktörü Uğur Tütüneker de yaptığı açıklamada, ligde dün oynanan karşılaşmaların ardından bugün kazanmalarının daha bir anlam kazandığını belirterek, ilk 2 yolunda önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmaya iki forvet oyuncusuyla başladıklarını kaydeden Tütüneker, 'Müsabaka 11'e 11 oynandığı sırada oyunu geride kabul ettik. Bu sürede rakibimize net gol pozisyonu vermedik. İkinci yarıda kontrataktan 2 gol bulduk, 3-4 de olabilirdi. Saha şartları oynamak için müsait değil ama iyi mücadele ederek karşılaşmadan galip ayrılmasını bildik' dedi.

Tütüneker, kırmızı kartla oyun dışı kalan Tolga Doğantez ile yaşadığı diyaloğun sorulması üzerine, 'Tolga çıkarken hakem kararı niye verdi diye sordu. Sahadaki kararları biz vermiyoruz. Tolga tecrübeli futbolcu. Aramızda bir sorun yok. Zaten o da ben de birbirimizden özür diledik. Futbolda bunlar oluyor' diye konuştu.

Ordusporlu Mehmet Ayaz ise İzmir deplasmanından galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, iyi oyunlarını sürdürmek istediklerini kaydetti.

Karşılaşmayı 3740 kişi izlerken, hasılat da 45 bin 790 lira oldu.

(ALK-BEL-SSG) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title