Haberler

Maçın Ardından

Eskişehirspor Antrenörü Toprak Kırtoğlu, 'Antalyaspor Maçını Kazanmak İçin Ellerinden Gelen Çabayı Gösteren Bütün Oyuncularımı Tebrik Ediyorum' Dedi

Eskişehirspor Antrenörü Toprak Kırtoğlu, 'Antalyaspor maçını kazanmak için ellerinden gelen çabayı gösteren bütün oyuncularımı tebrik ediyorum' dedi.

Kırtoğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Antalyaspor karşısında oynadıkları iyi futbolun karşılığını alamadıklarını kaydetti.

Futbolun garip bir oyun olduğunu ifade eden Kırtoğlu, şöyle konuştu:

'Ankaragücü ve Antalyaspor maçlarında iyi oynamamıza rağmen üç puan alamadık. Antalyaspor maçını kazanmak için ellerinden gelen çabayı gösteren bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Ligde oynayacağımız Trabzonspor maçını kazanmak için her şeyi yapacağız. İki maçımızı çok iyi oynamamıza rağmen puan alamadık. Bülent hoca cezalı olduğu için maçı kulübeden takip edemiyor. Ancak, beraber çalışıyoruz, maçtan önce her şeyi düşünüyoruz. Bu yüzden taktiksel anlamda bir sıkıntı çekmiyoruz. Bülent hocanın sahadan olması futbolcular için daha iyi olur.'

Eskişehirsporlu futbolcu Volkan Yaman da Antalyaspor karşısında futbol adına her şeyi yaptıklarını belirterek, Antalyaspor'un adeta bir puana razı bir futbol sergilediğini bildirdi.

- ANTALYASPOR CEPHESİ-

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de Eskişehirspor karşısında aldıkları bir puanın önemli olduğunu belirterek, 2 yıldır puan alamadıkları Eskişehirspor'dan puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Antalyaspor'un ikinci yarıda iyi bir mücadele sergilediğini anlatan Özdilek, 'Maçta çok önemli iki pozisyon bulduk. Bunları değerlendiremedik. İkinci yarıda iyi bir savunma yaptık. Eskişehirspor karşısında puan aldığımız için mutluyuz' diye konuştu.

Antalyasporlu futbolculardan Veysel Cihan, Antalyaspor'un Eskişehir'e kazanmak için geldiğini belirterek, iki taktımın da iyi bir mücadele sergilediğini söylerken, Ömer Çatkıç da Antalyaspor'un her maçına kazanmak için çıktığını ifade ederek, 'Sahada iyi bir mücadele vardı. Geçen hafta Bursaspor maçında bunu başaramamıştık. Çok fazla gol pozisyonu vermedik ve ortaya bu sonuç çıktı' dedi.

(DA-EMR-ZZ) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title