Haberler

Maçın Ardından

Sivasspor'u 3-0 Yenerek Cumhuriyet Kupası'nı Müzesine Götüren Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, Lige Verilen Arada Her İki Takım İçin de Son Derece Değerli Bir Hazırlık Karşılaşması Yaptıklarını Belirterek, 'Güzel ve Anlamlı Bir Kupa İçin Mücadele Ettik' Dedi

Sivasspor'u 3-0 yenerek Cumhuriyet Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, lige verilen arada her iki takım için de son derece değerli bir hazırlık karşılaşması yaptıklarını belirterek, 'Güzel ve anlamlı bir kupa için mücadele ettik' dedi.

Kocaman, maçın ardından yaptığı açıklamada, Sivasspor'un da iyi mücadele ettiğini, güzel bir hazırlık maçı olduğunu, ligdeki boş haftayı bu şekilde değerlendirdiklerini belirterek, 'Her şeyden önemlisi güzel ve anlamlı bir kupa için mücadele ettik' ifadelerini kullandı.

Sivasspor'un maça biraz daha iyi ve istekli başladığını ifade eden Kocaman, 'Özellikle gol öncesi ve golden sonra oyunumuz nispeten daha iyi şekillenmeye başladı. İkinci yarıda da bu şekil devam etti. İkinci yarının başında erken gol bulunca, kontrol daha fazla bizde oldu' dedi.

Kocaman, ikinci yarıda sakatlanarak oyundan çıkan genç oyuncu Okan Alkan'ın durumunun sorulması üzerine, 'Şu an için Okan da önemli bir şey gözükmüyor. Darbeye bağlı bir durum gözüküyor' dedi.

- GENÇ OYUNCULAR İLERİSİ İÇİN IŞIK VERDİ-

Kocaman, genç oyunculara şans vermesi ile ilgili olarak da 'Bu kadar genç oyuncuyla oynamamız biraz da zorunluluktu. Ancak bu kadar oyuncumuz vardı, genç oyuncularla takviye yaptık. İyi mücadele ettiler, ilerisi için ışık verdiler. Dilerim hem şahsım adına, hem Fenerbahçe adına, hem de kendileri adına, daha doğrusu, ilerleyen yıllar daha fazla çalışarak takım için, hem kendileri için ilerleme zamanıdır' diye konuştu.

- 12. CUMHURİYET KUPASI FENERBAHÇE'NİN-

Sivasspor Kulübü'nün geleneksel olarak düzenlediği 12. Cumhuriyet Kupası'nı, Sivasspor'u 3-0 yenen Fenerbahçe kazandı. Sarı-lacivertli ekip, ilk kez katıldığı kupayı müzesine götürdü. Fenerbahçe takımı, kupasını kaptan Alex ile havaya kaldırdı.

Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı Sivas'ta, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 75. yıl dönümü dolayısıyla ilk kez 1998 yılında düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nı, ilk yıl Çaykur Rizespor kazandı. Önceki 10 turnuvada 4 takım arasında eleme usulü yapılan maçlar sonunda sahibini bulan kupayı, Sivasspor bugüne kadar 4 kez müzesine götürdü.

Kupayı daha önce kazanan takımlar şöyle:

1998: Çaykur Rizespor

1999: Konyaspor

2000: Mersin İdmanyurdu

2001: Sivasspor

2002: Sivasspor

2003: Sakaryaspor

2004: Sivasspor

2005: Sivasspor

2006: Kayseri Erciyesspor

2007: Kasımpaşa

2010: Fenerbahçe

Not: 2008 ve 2009 yıllarında Sivasspor'un Avrupa kupası maçları nedeniyle Cumhuriyet Kupası futbol turnuvası oynanmamıştı. 2008 yılında düzenlenen 11. Cumhuriyet Kupası turnuvası ise Sivasspor'un UEFA İntertoto Kupası maçı maçları ve sahasının bakımda olması nedeniyle iptal edilmişti.

(AHM-EA) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title