Haberler

Maçın Ardından

Turkcell Süper Lig'de 32

Turkcell Süper Lig'de 32. haftada Eskişehirspor'u 2-0 yenen Fenerbahçe, ligde 8 maçtır yenilgi yüzü görmüyor.

Ligin 23. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilen sarı-lacivertliler, bu karşılaşmadan sonra ligde yenilgi almadı.

Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından ligde yaptığı 8 maçta, 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı ve 22 puan topladı. Ligde yaptığı bu çıkışla geçen hafta liderliğe yükselen sarı-lacivertliler, bu hafta da liderliğini korudu.

- MAÇLAR-

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenildikten sonra ligin 24. haftasında Antalyaspor'u 1-0 yenen sarı-lacivertliler, bu periyotta tek beraberliğini 25. haftada deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalarak aldı.

Fenerbahçe, bu maçın ardından 26. haftada Gaziantepspor'u 1-0, 27. haftada Galatasaray'ı 1-0, 28. haftada Kayserispor'u 2-0, 30. haftada da Beşiktaş'ı 1-0 ve geçen hafta da Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti. Sarı-lacivertliler bu akşam da Eskişehirspor'u 2-0 yenerek, yenilmezliğini 8 maça çıkardı.

Sarı-lacivertliler 29. haftayı da Ankaraspor maçı nedeniyle 3-0 hükmen kazanarak geçmişti.

(CAY-ÇET-KİB-KUM) - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title