Haberler

Maçın Ardından

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Spor Toto Süper Lig'de Adanaspor'u 4-0 yendikleri maçta takımlarının sergilediği performanstan memnun kaldıklarını söyledi.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Spor Toto Süper Lig'de Adanaspor'u 4-0 yendikleri maçta takımlarının sergilediği performanstan memnun kaldıklarını söyledi.

Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Ergün, Adanaspor karşısında bekledikleri ve istedikleri bir skor elde ettiklerini dile getirerek, "Takımımız özellikle ilk yarıda çok tempolu ve arzulu bir futbol ortaya koydu. Bunun meyveleri ikinci yarının başında gelmeye başladı. Verdiğimiz mücadeleden ve sonuçtan memnunuz. Amacımız kalan bütün maçlarımızı kazanmak." dedi.

Galatasaray'ın hiçbir zaman hedefsiz kalmayacağını aktaran Ergün, "Şu anda iyi bir uyum var. Sakat oyuncular da bayağı toparlandı. Bruma da dönerse eksiğimiz olmayacak. Şimdi önümüzde Medipol Başakşehir maçı var. Puan farkını kapatmak için önümüze bir fırsat geldi. Orada oynamak her zaman zor ama amacımız gidip kazanmak." diye konuştu.

Cenk Ergün, Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile yapacakları derbiyle ilgili soruyu, "O maça 20 gün var ve arada da Medipol Başakşehir ile yapacağımız çok önemli bir karşılaşma bulunuyor. Medipol Başakşehir maçını kazanalım ki Fenerbahçe derbisi daha bir anlam kazansın. Galatasaray-Fenerbahçe maçları her zaman çok önemli ama öncelikle konsantre olmamız gereken Medipol Başakşehir müsabakası. Umuyorum Medipol Başakşehir galibiyetinden sonra burada dolu bir statta Fenerbahçe maçına çıkacağız." şeklinde yanıtladı.

"Stoper transferi için çalışmamız var"

Cenk Ergün, kadrolarında bulunan stoperlerden Aurelien Chedjou'nun sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini hatırlatarak, "Stoper mevkisine transfer yapmak için bir çalışmamız var. Sözleşmesi biten arkadaşımız var. O bölgedeki ihtiyacımız da görünüyor. Galatasaray'a yakışacağını düşündüğümüz bir ismi o noktada takımımıza katmak için ön çalışmalarımızı yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yeni sezon yapılanması çerçevesinde kadrolarında bulunan oyuncularla ilgili şu an için verilmiş bir kararlarının olmadığını belirten Ergün, şunları kaydetti:

"Çeşitli haberler çıkıyor ama bunlar şu an için spekülasyon. Bu bir süreç. Sözleşmesi bitecek olan oyuncularımız, anlaşmamızın devam ettiği oyuncularımız var. Kiralık olarak oynayan oyuncularımız da var. Sneijder, de Jong, Tolga, bunlar her zaman ilk 11'de başlaması beklenen oyuncular. Bugün hocamız kadroyu böyle kurdu. Onlar da kendilerine şans verildiğinde ellerinden geleni yaptı. Bu maçta çıkan kadronun bir sonraki karşılaşmaya çıkacağının garantisi yok. Elimizde bulunan bütün oyuncular sezonun kalan bölümünde kendilerine şans verildiğinde elinden geleni yapacaktır. Onların görevi bu zaten. Gösterecekleri performans önümüzdeki sezonun kadro planlamasında temel olacaktır."

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Cenk Ergün Başakşehir Adanaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title