Haberler

Maçın Ardından

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, kazanma ve gol yememe alışkanlıklarının oturmasının önemli olduğunu söyledi.

Özat, Ziraat Türkiye Kupası'nda Menemen Belediyespor'u 3-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takım olarak iyi gittiklerini belirterek, "Kazanma ve gol yememe alışkanlıklarımızın oturması çok önemli." dedi.

Savunma yapmanın öğrenilebileceğini ancak hücumun yetenek istediğini dile getiren Özat, "Serdar girdi ve hücum gücümüzü artırdı. Stancu ve Rantie de gelince daha iyi olacağız." ifadelerini kullandı.

Ümit Özat, Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Fenerbahçe maçına ilişkin ise "Fenerbahçe'nin durumundan faydalanmak istiyoruz. Kazanmaya gidiyoruz, kazanamasak da kaybetmek istemiyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Menemen Belediyespor cephesi

Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya ise penaltıdan yedikleri 2. golden sonra yapacak bir şeylerinin kalmadığını ifade etti.

Gençlerbirliği'ni "güzel, genç ve çok koşan" bir ekip olarak değerlendiren Kaya, "Kimsenin anlamadığı penaltı, maçın sonucunu getirdi." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Menemen Belediyespor Gençlerbirliği Ümit Özat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title