Haberler

Maçın Ardından

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. haftasında İngiltere'nin Manchester United takımı 2-1 yenerek çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. haftasında İngiltere'nin Manchester United takımı 2-1 yenerek çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Ülker Stadı'nda yapılan maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Alper, "Çok önemli ve değerli bir 3 puan kazandık. Manchester United gibi bir dünya devini zaman zaman çok çaresiz bıraktık. Daha farklı bir skor da olabilirdi." dedi.

Karşılaşmaya büyük ilgi gösteren sarı-lacivertli taraftar sayesinde galip geldiklerini vurgulayan milli futbolcu, "Bu galibiyeti, taraftarımızla yaptık. Onları çok özlemiştik. Bu sezon ilk defa böyle bir atmosferde oynadık. İnşallah önümüzdeki maçlarda bizi böyle desteklemeye devam ederler. Buna çok ihtiyacımız var. Umarım onlarla çok önemli maçlar kazanmaya devam ederiz." ifadelerini kullandı.

"Gruptan çıkacağımıza inanıyorum"

Alper Potuk, Manchester United'ın yanı sıra Feyenoord ve Zorya'nın yer aldığı gruptan çıkacaklarına inandığı dile getirdi.

Grupta zirve yarışı verdikleri Hollanda'nın Feyenoord takımının Ukrayna temsilcisi Zorya ile berabere kaldığına değinen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Bu maçı kazanmak bizim için çok önemliydi. Gruptan çıkmak için mutlak kazanmamız gerekiyordu. Feyenoord da deplasmanda Zorya ile berabere kaldı. Önümüzdeki maç Zorya'yı sahamızda yenerek gruptan çıkacağımıza inanıyorum." şeklinde görüş belirtti.

Teknik direktör Dick Advocaat tarafından orta sahanın çeşitli bölgelerinde görevlendirilen sarı-lacivertli futbolcu, hangi pozisyonda daha rahat ettiğinin sorulması üzerine, "Üstünüzde Fenerbahçe forması varsa nerede oynadığın önemli değil. Önemli olan sahada olmak." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Manchester United Alper Potuk Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title