Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan Antalyaspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, mücadelenin hakemi Barış Şimşek'e tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan Antalyaspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, mücadelenin hakemi Barış Şimşek'e tepki gösterdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çalımbay, siyah-beyazlı takımın attığı ilk golde rakip oyuncunun faul yaptığını savunarak, "Konum itibarıyla puanlar için geldik. Maç da gayet iyi gidiyordu. Hakem arkadaşımız bize göre çok yanlış karar verdi. Beşiktaşlı oyuncunun gelişi gidişi yüzde yüz fauldü. Beşiktaşlı oyuncuya biz yapsak kesinlikle vermeyecek. Bence büyük maçları korkak hakemler değil, cesaretli hakemlerin yürütmesi gerekiyor" dedi.

Kimsenin kimseye haksızlık yapmadan maçların yönetilmesi gerektiğini belirten Çalımbay, "Ben geçen sezon da hakem konusunda çok sıkıntı yaşadım, maalesef bu devam ediyor. Maçın kaderini hakem belirledi. Benim oyuncumun da suçu çok. Hakem ne kadar haksız olsa da oyuncumun atılmaması gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında 10 kişi kalmalarından dolayı oyun düzeninde zorunlu değişiklikler yaptıklarını kaydeden Rıza Çalımbay, şunları söyledi:

"Beşiktaş çok formda, böyle bir takıma karşı taraftarının önünde oynamak zor. Hakemler, büyük maçları kaldıramıyorlarsa yönetmeyecekler. Bize bu faulü verir miydi vermez miydi, bunu tartışmak lazım. Yeni göreve geldim. Bir sürü hatalar görüyorum. Onları en kısa sürede düzelteceğiz. İlk yarı sonuna kadar mümkün olduğu kadar puan toplayacağız. Daha sonra takviyelerle eksiğimizi gidermeye çalışacağız."

Kaynak: AA / Spor

Rıza Çalımbay Antalyaspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title