Haberler

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'in 8. haftasında sahasında Boluspor'a 2-1 mağlup olan Giresunspor'un teknik direktörü Mustafa Kaplan,"Kaybettiğimiz için üzgünüz. Giresun halkından özür diliyorum.

TFF 1. Lig'in 8. haftasında sahasında Boluspor'a 2-1 mağlup olan Giresunspor'un teknik direktörü Mustafa Kaplan,"Kaybettiğimiz için üzgünüz. Giresun halkından özür diliyorum." dedi.

Kaplan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça istekli başladıklarını ve genelde üstün olan tarafın kendileri olduğunu söyledi.

İlk yarıda hücumda üretken olduklarını kaydeden Kaplan, şunları söyledi:

"İlk yarı boyunca hem alan daraltma, hem de kaymalarda iyiydik. Penaltı golüyle de devreyi önde tamamladık. İkinci yarıda da Boluspor belki zaman zaman iyi oynadı ama biz ona rağmen kaçırdığımız pozisyonlar var. İkinci golü bulabilseydik farklı olurdu. Biz ikinci golü bulamayınca, hiç ummadığımız bir anda kornerden gelen topla golü yedik. Bir korner golüyle rakibimiz önce beraberliği yakaladı, daha sonra da uzaktan gelen bir şutla öne geçti."

Kaplan, maçta kötü oynamadıklarını belirterek, "İyi oynayan bir takımımız vardı, tam 'maçı koparıyoruz, kazanıyoruz' dediğimiz anda goller gelince ister istemez gardımız da düştü. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Giresun halkından özür diliyorum." diye konuştu.

Giresunspor'un hedefinin ilk 6 olduğunu dile getiren Kaplan, bu hedef doğrultusunda da sonuna kadar mücadele edeceklerini vurguladı.

Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise zaman zaman göze hoş gelen hareketler yaptıklarını belirterek, "İkinci devrede oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Karakterli, birbirleri ve takım için mücadele eden takım vardı. Bundan sonraki haftalarda daha iyi olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Karşılaşmanın ilk 10-15 dakikalık bölümünde saha şartları nedeniyle istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarına dikkati çeken Çapa, "İlk 15 dakikadan sonra iyi kombinasyonlar yaptık. Çok ciddi gol pozisyonlarımız vardı, değerlendiremedik. Devre arasında oyuncularıma 'çok fazla panik yapmamalarını, sadece oyuna konsantre olmalarını, ne hakem ne de rakiple oynamamız gerektiğini, inanarak mücadele etmelerini' söyledim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title