Haberler

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Bandırmaspor'u 2-0 yenen Elazığspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, ligin en iyi takımlarından birini yendiklerini söyledi.

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Bandırmaspor'u 2-0 yenen Elazığspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, ligin en iyi takımlarından birini yendiklerini söyledi.

Temizkanoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bazen kötü oynayarak kazanmanın önemli olduğunu ifade ederek, "Hiçbir şekilde topu tutamadık, özellikle ikinci yarı hiç tutamadık. Yapmamız gereken pasları bir türlü yapamadık. Bana göre bu ligin en iyi takımlarından bir tanesini yendik. Bandırmaspor, çok iyi oyunculara sahip, kompak bir takım." diye konuştu.

Bandırmaspor cephesi

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise ilginç bir maç oynadıklarını ve karşılaşmanın başında net pozisyonları değerlendiremediklerini açıkladı.

Ertekin, "Dengede giderken ilk yarının son dakikalarında bir gol yedik. İkinci yarı bunu çıkarmak için biraz önde oynamaya çalıştık ama ne yazık ki ikinci bir golü daha kalemizde gördük. 2-0'dan sonra yine uğraştık, pozisyonlar bulduk lakin pozisyonları buluyoruz ama atamıyoruz. Atamıyorsanız da böyle mağlup olursunuz, başka şansınız olmaz. Bu kadar pozisyon bulup gol atamamak üzücü. Bugün gol atamamak için tüm çabamızı sarf ettik, diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Hakemlerin biraz daha dikkatli olmaları gerektiğine değinen Ertekin, ligin yedinci haftası geride kalırken en az beş maçta kendi aleyhlerine hatalar yapıldığını savundu. Bu maçta alınan mağlubiyeti hakemlere bağlamadığını vurgulayan Ertekin, rakibi tebrik etti.

Kaynak: AA / Spor

İsmail Ertekin Elazığspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title