Haberler

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'de Yeni Malatyaspor'la 1-1 berabere kalan Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, mümkün olan en iyi oyunu oynamaya ve bunu 90 dakika sürdürmeye çalıştıklarını söyledi.

TFF 1. Lig'de Yeni Malatyaspor'la 1-1 berabere kalan Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, mümkün olan en iyi oyunu oynamaya ve bunu 90 dakika sürdürmeye çalıştıklarını söyledi.

Dervent, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, beklediklerinden daha zor bir maçın geride kaldığını belirtti.

İlk 20 dakikada rakibin yüksek toplarla etkili olmak istemesine karşın topu yerde tutmaya çalıştıklarını kaydeden Dervent, şöyle konuştu:

"Ne zaman ki rakibin oyununa uymaya başladık, o zaman kendi futbolumuzu oynayamadık. İkinci yarıya da iyi başladık ama şanssız bir gol yedik. Bir gol attığımız için sevinçliyim. Galibiyeti aramaya çalıştık. Mümkün olan en iyi futbolu oynamaya ve bunu 90 dakika sürdürmeye çalıştık. Böyle bir oyundan üç puanla da ayrılabilirdik ama gerçekten güçlü, diri bir rakip vardı. Sonuçta bir puan aldık ve ligin başındaki gibi içeride üç puanla devam etmek isterdik, kısmet olmadı."

Dervent, Kurban Bayramı öncesi Denizlispor taraftarına bayram hediyesi vermedikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Bunu telafi edecek gücümüz, potansiyelimiz var. Takım günden güne daha iyi oluyor." diye konuştu.

Yeni Malatyaspor cephesi

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise 90 dakika boyunca net gol pozisyonları bulduklarını ancak bunları değerlendiremediklerini kaydetti.

Olgun bir oyun oynadıklarını düşündüklerini bildiren Buz, "Berabere kaldık. İki takım da mücadele etti. Tabii ki üzüldük, 3 puan almak istedik olmadı, berabere kaldık deplasmanda. Bu sonuca iyi demiyorum bizim açımızdan. Denizlispor'u kutluyorum, iyi mücadele ettiler. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar." dedi.

Türkiye'de dördüncü yılı olduğunu dile getiren Buz, "Hayatımda bu kadar küfrü hiçbir yerde yemedim. Ben bunu hiç hak etmiyorum. Ben kendi takımımı gider ateşlerim, her şeyi yaparım ama karşı takıma hiçbir zaman bir saygısızlık yapmam, seyirciye de yapmam." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor Denizlispor İrfan Buz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title