Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-0 yenen Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, gelecek sezon hem Konya'yı hem de Türk futbolunu Avrupa'da temsil etme adına önemli bir fırsat yakaladıklarını ifade etti.

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-0 yenen Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, gelecek sezon hem Konya'yı hem de Türk futbolunu Avrupa'da temsil etme adına önemli bir fırsat yakaladıklarını ifade etti.

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sezon başında üçüncülüğü hedeflemediklerini ancak gösterdikleri performansla buralara geldiklerini söyledi.

Kasımpaşa karşısında aldıkları galibiyetle UEFA Avrupa Ligi'ne direkt gruplardan katılmayı garantilediklerini belirten Kocaman, şunları kaydetti:

"Erken hazırlanma, rakip eleme ve benzeri şeylerle uğraşmadan direkt gruplara gitme tecrübesini elde etmiş olacağız. Beklentileri çok yukarıya çıkarmadan hem Konya'yı hem de Türk futbolunu temsil etme adına müthiş bir şans yakaladık. Gururlu olmakta fayda var. Şehrimize hayırlı olsun."

Kocaman, ligin ikinci yarısındaki güçlü çıkışlarının ve rakip takımların sorunlarla uğraşmasının üçüncülüğü getirdiğini vurgulayarak, "Bunu hissetmeye başladıktan sonra takım mükemmel bir reaksiyon ve güçlü bir tutuş gösterdi. O yüzden de bir kere daha bütün oyuncularıma teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Konuşmanın ardından basın mensupları teknik direktör Aykut Kocaman'ı ayakta alkışladı ve onunla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Bülent Albayrak da sezon boyunca gösterdiği performanstan dolayı Torku Konyaspor'u ve teknik direktör Kocaman'ı tebrik etti.

Maçı çok iyi başladıklarını aktaran Albayrak, "Yediğimiz gole kadar çok net pozisyonlarımız var. Kaleci Serkan Kırıntılı inanılmaz kurtarışlar yaptı. Toplardan bir tanesini gol yapsak ve öne geçebilsek skor farklı olabilirdi. Torku Konyaspor gibi bir takıma bu kadar pozisyona girip atamazsanız sonuç kötü oluyor." ifadelerini kullandı.

Albayrak, maçla ilgili sadece bir pozisyona takıldığına dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Kaleci Serkan Kırıntılı bir pozisyonda takım arkadaşıyla çarpıştı ve boşta kalan topu ağlara gönderdik. Hakem iyi bir maç yönetti ama sadece o pozisyona takıldım. Bizim aleyhimize bir karar verdi, niye öyle bir şey yaptı anlaşmış değilim. Şu ana kadar net 15 puanımız hakemlerin yapmış hatalardan dolayı heba oldu. Bugün buraya Torku Konyaspor'la üçüncülük maçı oynamaya gelmiş olmamız gerekirdi. Şimdi 8. sıradayız ve bu bize acı veriyor. Futbolun dışında bir takım etkenler var. Futbol hata oyunu ama bize bu kadar büyük hataların olması gerçekten üzdü. İnşallah bundan sonra herkes kendisine çeki düzen verir."

Kaynak: AA / Spor

Torku Konyaspor Aykut Kocaman Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title