Haberler

Maçın Ardından

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, PTT 1. Lig'in 29. haftasında Alima Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenilmelerine rağmen kümede kalma umutlarını kaybetmediklerini söyledi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, PTT 1. Lig'in 29. haftasında Alima Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenilmelerine rağmen kümede kalma umutlarını kaybetmediklerini söyledi.

2-0 kaybettikleri maçın ardından katıldığı basın toplantısında Karafırtınalar, sahalarına beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını ifade etti.

Rakibi galibiyetten dolayı tebrik eden Karafırtınalar, şunları kaydetti:

"Maçtan önce oyuncularla konuşmuştuk. 12 puana ihtiyacımız vardı. Bu hafta çok ciddi bir fırsat haftasıydı bizim için. Maçı kaybettik ama umutlarımızı kaybetmedik. Önümüzde 5 maç var. Üç veya 4 maç kazandığımız takdirde ligde tutunabileceğimizi düşünüyoruz. Takım bu zamana kadar toplamda 6 tane maç kazanmış. Bazen öyle anlar gelir ki kazanılması gereken maçları kazanırsın. Deplasmandaki 3-0'dan hiç kimsenin inanamadığı bir geri dönüşü gerçekleştirdiysek bundan sonraki maçlarda da bunu başarabiliriz. Elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. İnanıyorum ki bugünkü şanssızlığımızı kırarız."

Alima Yeni Malatyaspor cephesi

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise deplasmanda önemli galibiyete imza attıklarını belirtti.

Galibiyet dolayısıyla oyuncularını kutlayan Buz, "Altı önemli eksiğimiz olmasına rağmen takım ruhu, istek, sistem, inanç çok önemlidir. Bunları sahaya yansıttık. Futbolcularım inanılmaz derece mücadele etti. Rakibimizi 2-0 yendik. Haklı bir galibiyet aldık. 40 puana ulaştık, çok mutluyum. Futbolcularımın özverilerinden dolayı onlara çok teşekkür ediyorum. Daha yukarılara çıkmak için mücadele vereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Sait Karafırtınalar Kayseri Erciyesspor Yeni Malatyaspor İrfan Buz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title