Haberler

Maçın Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar Karşıyaka Kulübü Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu - Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar: "Bu maçta galip gelseydik lider olacaktık ve 42 puana ulaşacaktık" Karşıyaka Kulübü Teknik Sorumlusu Göksu: "Dipteyiz ama Karşıyaka 104 yıllık bir çınar. Ligde kalacaktır.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar

Karşıyaka Kulübü Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu - Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar:

"Bu maçta galip gelseydik lider olacaktık ve 42 puana ulaşacaktık"

Karşıyaka Kulübü Teknik Sorumlusu Göksu:

"Dipteyiz ama Karşıyaka 104 yıllık bir çınar. Ligde kalacaktır."

PTT 1. Lig takımlarından Multigroup Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Bu maçta galip gelseydik lider olacaktık ve 42 puana ulaşacaktık. Liderlik değil ama 42 puana ulaşmak çok önemliydi. Bu bizim için çok büyük avantaj olacaktı" dedi.

Kalpar maçın ardından yaptığı açıklamada önemli bir avantajı kaybettiklerini söyledi. Kendi sahalarında oynadıkları maçı kazanma arzusunda olduklarını ifade eden Kalpar, "İlk yarıyı 2-0 önde kapattık. Müthiş bir avantajdı bu. Ama ikinci yarıda bu avantajımızı kullanamadık. Üstünlüğü ikinci yarıda Karşıyaka'ya kaptırdık" dedi.

Maç 2-1 devam ederken üçüncü gole çok yaklaştıklarını dile getiren Kalpar, son dakikalarda kaçırdıkları gol ile maçın berabere bittiğini ifade etti.

Karşıyaka maçında eksiklerinin olduğunu ancak bu eksikliklerin arkasına sığınmak istemediklerini vurgulayan Kalpar, şöyle konuştu: "Bizim için önemli eksiklikler vardı ama bu eksikliğe rağmen en azından 2-0 bitrmeliydik, galip gelmeliydik. Bu durumu eksikliğimiz ve zaaflığımız olarak tanımlıyorum. Burada önemli bir ders çıkarmak gerekir: Bir takım önde iken nasıl galibiyete ulaşırın çalışması ve ikinci yardıda üstünlüğü Karşıyaka'ya niçin kaptırdığın arayışı içerisinde olması lazım."

Geçen hafta Adana Demirspor maçında alınan beraberlikle üzüldüklerini ve bu haftada galip gelmeleri gerektiklerini söyleyen Kalpar, bu şansı kullanamadıklarını belirtti. Maçın bu sonuçla bitmesinde hatalarının olduğunu ancak futbolda da bireysel hataların bulunduğuna işaret eden Kalpar, "Bireysel hatalar zinciri bize puanlar kaybettirdi. Bu maçta galip gelseydik lider olacaktık ve 42 puana ulaşacaktık. Liderlik değil ama 42 puana ulaşmak çok önemliydi. Bu bizim için çok büyük avantaj olacaktı. Bu avantajımızı iyi kullanamadık. Bunu telafi etmek için önümüzdeki maçı kazanabilme özelliğinde olmamız gerekiyor" diye konuştu.

Karşıyaka Kulübü Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise maçın ilk yarısında iyi oynamadıklarını söyledi. Maçın 1. ve 45. dakikalarında gol yiyerek 2-0 geriye düştüklerini dile getiren, Göksu, "Futbolcu kardeşlerimiz ikinci yarıda kenetlendiler. Biz buradan puan alacağız, dediler. Alanya gibi hedefe giden bir takımdan son dakikalarda galibiyeti kaçırdık. Yolumuza devam ediyoruz. Dipteyiz ama Karşıyaka 104 yıllık bir çınar. Ligde kalacaktır. Çünkü oyunu hiç birzaman çirkinleştirmiyor. Lig sonuna kadar puanlar alarak yolumuza devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Kalpar Karşıyaka Göksu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title