Haberler

Maçın Ardından

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 1-0 yendikleri maçta çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 1-0 yendikleri maçta çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Bütün taraftarlarımızla, camiamızla kenetlendik, inandık, bu maça da çok iyi hazırlandık. Çok güzel bir futbolla 1-0 galip geldik. İlk önce buraya gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Şenol hoca ve bütün futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel bir galibiyet aldık" dedi.

Metin Albayrak, Türk futbolunun ilerlemesi için herkesin sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bizler ödevimizi iyi yapacağız, futbolcular oynayacak. Hakemlerin ön planda olmadığı futbolun ön planda olduğu günleri özlüyoruz. Herkes de onu istiyor. Dün akşamki maç bir mihenk taşı oldu. Biz hep aynı şeyi söylüyoruz. Biz hak etmediğimiz hiçbir şey istemiyoruz. Hakemler, adilane bir şekilde yönetsinler, gördüklerini çalsınlar. Cesurca her şeyi görsünler. Bununla ilgili zaten sizler de çok iyi biliyorsunuz, en çok canı yanan camia biziz. 2004 yılında 5 kırmızı kartlı olan maçı unutmuyoruz. Dün akşam da futbol ön planda olmadı. Biz Beşiktaş olarak hep mağdur olan tarafa doğru empati duyarız. O yüzden inşallah futbolun ön planda olduğu, hakemlerin konuşulmadığı maçlar izleriz. Bu da Kadıköy'e yansır. Kadıköy'de de centilmence, hakemin ön planda olmadığı, hak edenin kazandığı bir derbi olmasını arzu ediyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Gençlerbirliği Kadıköy Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title