Haberler

Maçın Ardından

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Lazio'nun teknik direktörü Stefano Pioli, bu akşamki lig maçını kazanmak istediklerini ancak galip gelemedikleri için memnun olmadıklarını söyledi.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Lazio'nun teknik direktörü Stefano Pioli, bu akşamki lig maçını kazanmak istediklerini ancak galip gelemedikleri için memnun olmadıklarını söyledi.

Pioli, Frosinone ile deplasmanda golsüz berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmadan galip ayrılamadıkları için hayal kırıklığını dile getirerek, "Bugün galip gelmenin hesaplarını yapıyorduk, kazanmak istiyorduk. Sonuçtan memnun değiliz. İlk yarıda çok hatalar yaptık. İkinci yarıda yaptığımız gibi daha ritimli oynamamız gerekir" dedi.

Pioli, perşembe günü Galatasaray ile UEFA Avrupa Ligi son 32 turunun rövanşında yapacakları maçın ligden farklı olduğunu belirtti.

İlk maçta aldıkları 1-1'lik skora atıf yapan Pioli, "İlk maçtan küçük bir avantajımız var" derken, turu yine mücadele ederek kazanabileceklerini ifade etti.

Lazio'nun Fas asıllı Fransız sağ bek oyuncusu Abdoulay Konko da, bu akşam zorlu bir takımla karşılaştıklarını belirterek, "Ne yazık ki, berabere kaldık. Bu akşam golü bulamadık. Amacımız, gelecek sene Avrupa kupalarına gidebilecek noktaya yaklaşmak. Bugün önemli olan şey gol yemememiz. Artık bundan sonra Galatasaray ile yapacağımız rövanşı düşünmeliyiz. Galatasaray ile zorlu bir maç olacak ama elimizden gelenin en iyisini vermeliyiz" diye konuştu.

Mavi-beyazlı takımın orta saha oyuncusu Danilo Cataldi de Galatasaray ile perşembe günü zorlu bir maça çıkacaklarını dile getirerek, turu geçecek şanslarının olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Lazio Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title