Haberler

Maçın Ardından

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Denizlispor karşısında tahmin ettiklerinden daha kolay bir galibiyete ulaştıklarını söyledi.

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Denizlispor karşısında tahmin ettiklerinden daha kolay bir galibiyete ulaştıklarını söyledi.

Kalpar, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, karşılaşma öncesi bu derece farklı bir sonuç alabilmeyi beklemediklerini belirtti.

Hüseyin Kalpar, sadece kazanmaya odaklandıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"İkinci yarının ilk maçları her zaman zor olmuştur. Maça iyi başlayamadık ancak golü bulunca biraz rahatladık. Devre arasında oyuncularımıza 2-0'ın riskli bir skor olduğunu anlattım. 2. yarının başında da golü bulunca ister istemez daha da rahatladık. Denizlispor da oyundan koptu. Bunun sonucunda da 6-0'lık bir skor ortaya çıktı. Normalde Denizli bu değil. Biz de her zaman 6 gol atacak görüntüde olamayız. Sadece kazanabilmek adına bir görüntü veririz. Oyuncularımı kutluyorum. Üç puan, taraftarlarımıza armağan olsun."

Denizlispor cephesi

Denizlispor Sportif Direktörü Behzat Çınar ise hava şartlarının, istedikleri oyunu oynamalarına engel olduğunu savundu.

Kendileri açısından ağır bir mağlubiyet olduğunu dile getiren Çınar, "Rakibimizi kutluyorum. Orta alanda istediğimiz oyunu kuramadık. Bizim de silahlarımız vardı ancak hava şartları nedeniyle etkili olamadılar. Orta alanda büyük boşluklar oldu. Rakibimizin oyuncu kapasitesi ve fizik gücü bizden üstündü. Dolayısıyla bu hava şartlarında gol pozisyonlarını ve golleri bizden daha kolay buldular. Kalemizde istemediğimiz ve beklemediğimiz anlarda goller gördük. Bu goller takımımızın demoralize olmasına sebep oldu. Oyuncularımızın moralini en kısa zamanda toparlayacağız. Bugün bir kaza oldu. Bu futbolun içinde var. En kısa zamanda telafi edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Kalpar Behzat Çınar Denizlispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title