Haberler

Maçın Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Karşıyaka Teknik Direktörü Hüseyin Cahit Hamamcı - Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan Maçın ardından- Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan: - "Zemin kötü ancak bu zemine bağlı olan bir kayıp değil. Bu motivasyon ve işi ciddiye almamakla ilgili bir kayıp"- Karşıyaka Teknik Direktörü Hamamcı: - "İki takımın oyuncularını zemine rağmen ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" Ziraat Türkiye Kupası'nda Karşıyaka'ya 2-0 yenilen Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, yeteri kadar motive olamadıkları ve işlerini ciddi yapmadıkları için maçı kaybettiklerini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Karşıyaka Teknik Direktörü Hüseyin Cahit Hamamcı - Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan Maçın ardından- Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan: - "Zemin kötü ancak bu zemine bağlı olan bir kayıp değil. Bu motivasyon ve işi ciddiye almamakla ilgili bir kayıp"- Karşıyaka Teknik Direktörü Hamamcı: - "İki takımın oyuncularını zemine rağmen ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" Ziraat Türkiye Kupası'nda Karşıyaka'ya 2-0 yenilen Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, yeteri kadar motive olamadıkları ve işlerini ciddi yapmadıkları için maçı kaybettiklerini söyledi.Arslan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını ifade etti.Kazanmaları gereken bir karşılaşmayı kaybettiklerini dile getiren Arslan, "Daha çok görev vermediğimiz oyuncuları denedik. Onların da maç tecrübesi artsın diye uğraştık ama o motivasyon sahada çok fazla yoktu. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Karşıyaka'yı da tebrik ediyorum" dedi.Maçın oynandığı sahanın zeminin kötü olduğunu anlatan Arslan, "Zemin kötü ancak bu zemine bağlı olan bir kayıp değil. Bu tamamen motivasyon ve işi ciddiye almamakla ilgili bir kayıp. Burada zemine en son suç atılır. Suç bizde" ifadelerini kullandı.Cihat Arslan, oyuncularının karşılaşmadaki performansından memnun olmadığını dile getirerek, şunları kaydetti: "Forma verdiğimiz her oyuncunun performansının yüksek olması gerekiyor. İki kulvarda da yarış devam edecekse oynamayan oyuncuların da daha önceki maçlarda olduğu gibi daha özverili olmasını bekliyorduk ama bugün biraz o konuda eksik kaldık. Bunlar için gerekli tedbirler alınır. Zaten hafta sonu maç bittikten sonra yönetim kuruluna gerekli raporlar verilecek. Gitmesi ve kalması gereken oyuncuların raporları verilecek. Burada olmayı kendisi istemeyen oyuncuyu biz zorla tutamayız."Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit düşen Akhisarlı Uzman Çavuş Serdar Deniz için de başsağlığı dileyen Arslan, "Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Üzüntümüz çok büyük. Ateş Akhisarımıza da düştü. Yakınlarına Rabbim sabırlar ihsan etsin. İnşallah bu akan kanlar bir an önce durur. Temennimiz bu. Onun için de ayrı bir üzüntümüz var" diye konuştu. - Karşıyaka cephesi Karşıyaka Teknik Direktörü Hüseyin Cahit Hamamcı da saha zeminin kötü olmasına rağmen oyuncuların iyi mücadele ortaya koyduklarını söyledi.Karşılaşmada iki takımın da çok sayıda gol pozisyonu bulduğunu anlatan Hamamcı, şunları söyledi: "Her iki takımın kaçırdığı penaltılar var. Pozisyon olarak her iki takım da bol pozisyonlu bir müsabaka oynadı. Seyircilerin sahadaki oyundan memnun olduğunu düşünüyorum. Her iki takımın oyuncularını zemine rağmen ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Bizim en büyük korkumuz sakatlıklardı. Maçı sakatlık olmadan atlattığımız için mutluyum. Oyuncularım ligde de kupada da en iyi mücadeleyi vermek için çabalıyor."

Kaynak: AA / Güncel

Akhisar Belediyespor Cihat Arslan Karşıyaka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title