Haberler

Maçın Ardından

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Spor Toto Süper Lig'de 3-0 kazandıkları Antalyaspor maçında, galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Spor Toto Süper Lig'de 3-0 kazandıkları Antalyaspor maçında, galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Tekelioğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Trabzonspor olarak lige renk katmaya devam ediyoruz. İki takımın da iyi oynadığı, golü düşündüğü bir maç oldu. Oyunu çirkinleştirmeden oynayan iki takım vardı. Pozisyonu bol, tartışılacak 1-2 pozisyonu olan maçtı" ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili takımın bu sezon ilk kez 3 farklı galibiyet elde ettiğini aktaran Tekelioğlu, "Takım olarak birlikte hareket etme olgusunu yakalamamız sevindirici. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Antalyaspor'un ise verdiği mücadeleyle 3-0'lık mağlubiyeti hak ettiğini düşünmüyorum" diye konuştu.

Tekelioğlu, kulüp yönetim kurulunun sürekli, teknik adam arayışı içeren mesajlarının kendisini nasıl etkilediği sorusuna, şu cevabı verdi:

"Ben ilk günden de söyledim, söylemeye devam ediyorum. Yönetime daha dün açık ve net olarak 'Hocanızı bulun" diye söyledim. Ben devam etmeyeceğim. Kendi görevime dönmek istiyorum. Mayıs ayında altyapıyla ilgili 3 yıllık mukavelem doluyor. 'İstediğiniz an, istediğiniz hocayı getirin, bilgi veririm, yardımcı olur, konuşurum, ne gönül koyarım ne bir darılmam olur" dedim. Ben kulübün içinden bir insandım. Dışarıda olsaydım, zaten böyle 3-4 maçlık bir görev için gelmezdim."

"Adalet duygusu çok fazla öne çıkmamıştı"

Kulübün sıkıntılı bir süreçten geçtiğini anlatan Sadi Tekelioğlu, geçmiş dönemde öne çıkmayan adalet duygusunu oluşturmaya çalıştığını söyledi.

Trabzonspor'un sorunlarını kendi evinin sorunu gibi gördüğünü kaydeden deneyimli teknik adam, "Futbol takımının sahada oynadığı oyunu dizayn etmekten ziyade kulübün içini dizayn etmeyi düşündüm. Saha sonuçları beni çok ilgilendirmez. O benimle ilgili bir şey değil, takımla alakalı. Sahanın dışında kendi bünyemizdeki sorunları Trabzonlu teknik adamlardan başka birinin çözme şansı yoktu. Biz o sorunları evimizin sorunları olarak düşünüyoruz. Dolayısıyla dört elle işe sarıldık" şeklinde görüş belirtti.

Bordo-mavili takımın teknik direktörü, göreve gelmeden önce takımda küskün ve oynamayan futbolcuların bulunduğuna da değinerek, şunları kaydetti:

"Bana göre adalet duygusu da çok fazla öne çıkmamıştı. Onları ortaya çıkarmaya çalıştık. Onlar da bize inandı. Kısa da olsa geldiğimiz süreçte belki saha sonuçlarına çok yansımadı ama inanıyorum ki Trabzonspor'un takım olma yolunda önemli temellerini biz atmış olduk. Bunun onuru bana yeter. Bundan sonra Milan'a, Real Madrid'e gidecek halim yok. Trabzonspor'a hizmet etmek için varız, ondan sonra yolumuza nasıl bakacağımıza kendimiz karar veririz."

"Aile takımı olduk"

Sadi Tekelioğlu, görevde bulunduğu 40 günde birkaç ufak sıkıntı olsa da çok mutlu günler geçirdiklerini, takımda aile ortamı oluşturduklarını dile getirdi.

Trabzonspor'un içinde bulunduğu sıkıntıları aşacağına inancının yüksek olduğunu vurgulayan Tekelioğlu, "Tam bir aile takımı olduğumuzu düşünüyorum. Bir araya geliyorlar, idmana erken çıkıyorlar. Bunlar geçmişte olan şeyler değilmiş. Kırgın olan bir takım görüntüsü yok. İnanılmaz birbirlerine destek veriyorlar, koşuyorlar, mücadele ediyorlar. Trabzonspor'un başarıya giden yolu buradan gelecektir" ifadelerini kullandı.

Tekelioğlu, sezon sonuna kadar görevi sürdürmesinin istenmesi durumunda, ne yapacağı sorusuna, "Ben onu kabul edemeyeceğimi söyledim. Altyapı maaşıyla yoluma devam edeceğimi, daha fazla verseler de almayacağımı söyledim. Siz de bunu takip edin. Kendime misyon çizmişim. Çok fazla da hevesli değilim" şeklinde cevap verdi.

Tekelioğlu, Trabzonspor'un bir an önce yeni teknik direktörünü bulması gerektiğini ve transfere yeni teknik adamın yön vermesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Uğurlu: "İki penaltımız verilmedi"

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Uğurlu, hakem yönetimini eleştirerek, maçta takımı lehine iki penaltı kararının verilmediğini savundu.

Trabzonspor gibi bir takıma karşı deplasmanda oynamanın zorluğunu bilerek maça hazırlandıklarını kaydeden Uğurlu, "Özellikle ilk yarıda futbolcularımızın mükemmel oynadıklarını düşünüyorum. İki penaltımızın verilmediğini düşünüyoruz. İkinci yarının başında 3 veya 4 net pozisyonumuz var. Trabzonspor gibi takıma karşı bu net pozisyonları değerlendiremezseniz sıkıntı yaşarsınız. Kaybettiğimiz için üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Sadi Tekelioğlu Antalyaspor Trabzonspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title