Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto Süper Ligi'nin 14. haftasında Gaziantepspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, yedikleri erken golün ve sahada 10 kişi kalmalarının kendilerini sıkıntıya soktuğunu söyledi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 14. haftasında Gaziantepspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, yedikleri erken golün ve sahada 10 kişi kalmalarının kendilerini sıkıntıya soktuğunu söyledi.

Pereira, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, çok zorlu bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını belirtirken, maç içerisinde gelişen bazı olayların karşılaşmayı daha zor hale getirdiğini dile getirdi.

"Gaziantepspor gibi takımlara karşı erken yediğimiz gol, her zaman işimizi zorlaştırır. Bugün de böyle oldu" diyen Pereira, "Bu sezon oynadığımız maçlar arasında en kötü zemini bu akşam gördüm. Bu da zaten gerçek gücümüzü göstermemizi ve hızlı oynamamızı engelleyen faktörlerden biriydi. Böyle takımlara karşı her zaman ilk gölü atmak çok önemlidir. Maalesef bunu yapan da biz olamadık" ifadelerini kullandı.

Yedikleri golün ardından hemen tepkilerini gösterip, gol bulmaya çalıştıklarını, bu sırada da kırmızı kartla karşılaştıklarını aktaran Pereira, kendileri adına işlerinin daha da zorlaştığını kaydetti.

Devam eden dakikalarda organize olmaya ve takım olarak hareket etmeye özen gösterdiklerini aktaran Portekizli teknik adam, "Bu akşam maç boyunca hem zeminle hem de rakiple mücadele ettik. Maçtan önce böyle bir skor söylense, kesinlikle mutlu olmazdım ama şartlar bizi buna sürükledi. Bu akşam 1 puanla ayrılıyoruz. Daha iyisi olabilirdi. Daha kötüsü de olabilirdi" değerlendirmesinde bulundu.

"Bize ne zaman penaltı verilecek"

Vitor Pereira, ligde hakemlerin kendileri lehine penaltı kararı vermediğini söyleyerek, "Artık bizim penaltılarımız da çalınsın. Açıkçası artık bu benim de hoşuma gider. Çünkü penaltı pozisyonlarımız oluyor ve maalesef hakemler vermiyor. Merak ediyorum, bu ülkede hakemler bize ne zaman penaltı verecek. Hiç penaltı kullanmayan tek takım biz miyiz?" diye konuştu.

Bu konuyla ilgili olarak yayıncı kuruluşa da açıklamada bulunan Pereira, "Eğer bir gün bize penaltı verilirse, ailemle birlikte evde kutlama yapacağım" şeklinde konuştu.

"Kendimizi geliştireceğimiz noktalar var"

Portekizli çalıştırıcı, Fenerbahçe takımının bir düşüş mü yaşadığı yönündeki soru üzerine, şu yanıtı verdi:

"Ben kesinlikle böyle bir şey düşünmüyorum. Asla bir öz güven kaybı söz konusu değil. Maçın hemen hemen tüm bölümlerinde üstün taraf bizdik. Şu anda halen kendimizi geliştireceğimiz noktalar var. Daha iyi oynayabiliriz. Bu akşam zor şartlara karşı mücadele ettik. Bana Gaziantep'teki zemininin önceden Türkiye'nin en iyisi olduğu ama şimdilerde durumun kötü olduğu söylenmişti. Maalesef şimdi 2. lig seviyesinde bir zemin var. Bu Türkiye liginin kalitesi açısından hakikaten üzücü. Türkiye'deki kalitenin artırılması isteniyorsa, böyle zeminlere izin verilmemeli. Bu zemin asla hızlı ve kaliteli oynamanıza izin vermiyor. Adeta toprak sahada oynadık. Bir sonraki maç kendi sahamızda daha iyi bir performans ortaya koyacağız."

Luis Nani'nin takıma katsının yeterli olup olmadığı sorusuna Pereira, "Kaliteli ve teknik oyuncuların, böyle zeminlerde zorlanması son derece normaldir. Sadece Nani değil, diğer oyuncularımız da topu kontrol etmekte, istedikleri son pası yapmakta zorlandı. Yanılmıyorsam Nani şu an takımın en çok asist yapan oyuncusu. Defansif anlamda da takım için mücadele ediyor. O nedenle takıma zarar verdiğini düşünmüyorum. Bugün bazı anlarda bireysel oynuyor gibi görünmesine zemin de neden oldu" cevabını verdi.

Pereira, hakemlerle ilgili yorum yapmak istemediğini, son anlarda Caner'in müdahalesi nedeniyle Gaziantepspor'un penaltı beklediği pozisyonunu ise tam göremediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantepspor Fenerbahçe Luis Nani Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title