Haberler

Maçın Ardından

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, herkesin hakemlere destek olması gerektiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 2-0 yenildikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Gümüşdağ, teknik direktör ve oyuncularının karşılaşmanın hakemi Serkan Tokat'ın verdiği kararlardan rahatsızlık duyduğunu bildiğini belirterek, "Genç ve yeni bir hakem. Dolayısıyla hepimizin destek olması gerektiğine inanıyorum. Kararlarıyla, canı yanan bir kulübün başkanı olarak bunu söylüyorum" dedi.

Aynı zamanda Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olan Gümüşdağ, son haftalarda hakem performanslarında bir düşüş olduğunu anlatarak, "Fakat şu da bir gerçek ki elimizdeki Merkez Hakem Kurulu ve hakemlere güvenmek zorundayız. Hamza hocayı tebrik ediyorum. Topun Podolski'nin eline değdiğini söylemiş. Kendisine teşekkür ediyorum. Hakemler bizim hakemlerimiz. Dün akşam Trabzonspor maçında da gerçekten Trabzonspor ile ilgili yanlış kararlar verildi. Tabi burada takımın Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Gençlerbirliği ya da Medipol Başakşehir olması önemli değil" diye konuştu.

Kulüpler Birliği Vakfı olarak ilerleyen günlerde Türkiye Futbol Federasyonu yönetimiyle gerçekleştirecekleri toplantıda hakemlerin kalitesini arttırmak için yapılması gerekenleri masaya yatıracaklarını anlatan Gümüşdağ, şunları kaydetti:

"Biz hakemlere destek olmak zorundayız. Genç hakemlerin hepsine destek olmak zorunda olduğumuza inanıyorum. 75 milyonluk ülkede yurt dışından hakem ithal edecek halimiz yok. Bu bize yakışmaz. Dolayısıyla hakemlerin eğitimi önemli. Hakemlerin baskı altında vereceği kararlarla ilgili alacağı eğitimlerin ben çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bir düşüş var. Bu konuda beni arayan kulüp başkanları var, aramızda konuşuyoruz. Hepimizin yapıcı olması gerektiğine inanıyorum. Destek sağlamamız lazım. Hakemlerin art niyetli olduğuna inanmıyorum, hakemlere güveniyorum ama hata var."

Kaynak: AA / Spor

Göksel Gümüşdağ Trabzonspor Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

servet:

akp li olmasan bunları söylermiydin kimin parasıylan club yönetiyosun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title