Haberler

Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de sahasında Giresunspor'a 1-0 yenilen Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, uzaktan atılan bir şutla maçı kaybettiklerini söyledi.

PTT 1. Lig'de sahasında Giresunspor'a 1-0 yenilen Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, uzaktan atılan bir şutla maçı kaybettiklerini söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Diyadin, planladıkları gibi baskılı bir futbol oynadıklarını, müsabakanın hemen hemen Giresunspor'un sahasında geçtiğini kaydetti.

Baskıya rağmen golü bulamadıklarını belirten Diyadin, şöyle konuştu:

"İkinci yarıya da baskılı başladık. İki oyuncu değişikliğini sakatlıklardan dolayı mecburi yapmak zorunda kaldık. Hamle gücümüz de zayıfladı. Bu kadar baskılı oynamaya rağmen ve rakibin kaleye gelmeye bile niyeti yokken, uzaktan bir şuta teslim olduk. Galip gelmeyi çok hak ettiğimiz bir maç, berabere dahi bitmedi. Mağlup olduğumuz için üzgünüz."

-Giresunspor cephesi

Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz da Göztepe'nin gücünü bildiklerini, zor bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını ifade etti.

Yılmaz, Göztepe'nin maçın ikinci yarısında golü bulup maçı kazanmaya çok yaklaştığına dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Golü atıp maçı lehlerine çevirebilirlerdi. Futbol böyle bir oyun işte. Bazen çok iyi oynamasan da attığın güzel ve sürpriz bir golle, maçı alabiliyorsun. Gerçeği söylemek gerekirse Göztepe de bugün mağlubiyeti hak etmedi. Benim futbolcularım, özellikle savunma anlamında hemen hemen çoğu defansif uygulamayı dört dörtlük yerine getirdi. Rakip sadece karambollerden pozisyon buldu."

Kaynak: AA / Yerel

Metin Diyadin Giresunspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title